horoskop

Dagens horoskop: Onsdag 22. november

Slik blir din onsdag.

Publisert

Væren 21/3-19/4 

På onsdag kommer det inn ild fra Væren i tegnet ditt, og det betyr dobbelt opp med ild for din del. Du vil være veldig drevet og motivert denne dagen. For deg er det det viktig å ikke se hindringer, men heller bare løse problemer. Kvelden byr på en eller annen form for sladder. 

Tyren 20/4-20/5 

I dag bestemmer du at det er på tide å slutte å gruble. Du jobber metodisk i dag og får gjort unna mange ting. I dag unner du deg litt luksus som en god lunsj eller god mat. Det er en person du snakker mye med akkurat nå, hen trenger å lufte tankene og du lytter. 

Tvillingene 5/21-6/20 

I dag starter du ditt eget prosjekt på jobben og du vil ikke at noen skal blande seg inn. Du har en entusiastisk kollega som liker å henge rundt deg, men i dag vil du ikke ha hen med. Du vil jobbe på egen hånd fordi dette er noe som er vanskelig å lykkes med, men du liker en utfordring. 

Krepsen 21/6-22/7

I dag går du virkelig all in. Du lar kreativiteten flyte og det er høyt under taket når det kommer til både tilbakemeldinger og ideer om arbeidet ditt akkurat nå. Du koser deg i et miljø som lar deg vokse. En leder forsnakker seg, og plutselig sitter du med informasjon du ikke burde ha. 

Løven 23/7-22/8 

I dag kommer ild fra Væren inn i tegnet ditt og det gjør deg enda mer dreven til vanlig. Du synes det er gøy å prøve nye ting. En kollega du jobber tett med har mye sladder du har gått glipp av. Det er viktig å holde seg oppdatert på det som skjer. 

Jomfruen 23/8-9/22 

I dag føler du deg både mer engasjert og mer selvsikker. Du tar gjerne egne initiativ og viser at du er en person som både er til å stole på, og som har mange gode ideer. Kvelden handler om en løgn som avsløres. Den kan bli din eller noen andres løgn. 

Vekten 23/9-22/10 

På onsdag avtar angsten din selv om den fortsatt er der i bakgrunnen og tar oppmerksomheten din. Du kan stort sett ignorere følelsene dine og det gjør det lettere for deg å fokusere. Dagen blir bra og du får gjort mer enn du hadde regnet med. På kvelden er du gjerne fysisk aktiv. 

Skorpionen 23/10-21/11 

I løpet av onsdagen avtar påvirkningen fra vann-elementet for å erstattes av ild, og det kan både få deg til å fokusere bedre og bli mer konkurransedyktig. Selv om Skorpionen sjelden innrømmer at hen liker konkurranser, så du kan ikke motstå en utfordring, spesielt ikke i dag.

Skytten 22/11-21/12 

I dag kommer det ild inn fra Væren i ditt tegn, og det kan gi deg et driv, både privat og på jobb. I dag vil du få ting gjort og du er mer effektiv når du jobber selv for da blir du ikke irritert av folk du opplever som litt sløve. Kvelden byr på nyheter. 

Steinbukken 22/12-19/1 

På onsdag flørter du litt med en kollega. Det kan være veldig uskyldig, men det lyser opp dagen og får tiden til å gå. Spesielt som singel kan du være sjarmen selv. I løpet av ettermiddagen og kvelden prøver du å lade opp mentalt til noe som finner sted denne helgen. 

Vannmannen 20/1-18/2 

Du er litt lei av folk som bare er frem og tilbake, så i dag tar du rett og slett kommandoen og sørger for å bestemme når det blir for mye surr. Det er sjelden du er så bestemt, men du har innsett at akkurat nå er det løsningen på de fleste problem. Om kvelden gjelder det å inngå kompromiss.

Fiskene 19/2-20/3 

På onsdag har du sterke meninger om mange ting, spesielt når det gjelder ditt arbeid. Du er ikke redd for å si ifra, og sjefene dine kan oppleve noe aggressivitet i deg som vanligvis ikke er der. Kvelden handler om resonnement med en ung venn eller slektning.

Powered by Labrador CMS