horoskop

Dagens horoskop: Onsdag 22. mars

Slik blir din onsdag.

Publisert

Væren 21/3-19/4

I dag står du i valget eller kvalet om du skal konfrontere en kollega som stadig irriterer deg. Deres største problem er at dere er veldig forskjellige, men det handler også om at denne personen liker å utfordre grenser, og i dag går hen bare for langt.

Tyren 20/4-20/5

Tyren elsker luksus og overdådighet, og i dag er en dag der du kan skjemme bort deg selv skikkelig. Hvis du har muligheten, tilbringer du hele eller deler av dagen utendørs. Nærheten til naturen gir deg en ekstra energiboost. På ettermiddagen bruker du en god del penger.

Tvillingene 21/5-20/6

I dag snakker du med en venn som uventet innrømmer noe de har gjort mot deg uten at du visste det. Dette blir litt av en oppvåkning for deg. Du innser at du har vært ganske naiv når det gjelder denne personen. Fra og med nå vil du ikke være like lett å lure.

Krepsen 21/6-22/7

Energi begynner å strømme inn i ditt tegn, og det er viktig å bruke den på riktig måte. Bare fordi du begynner å føle deg litt piggere, betyr det ikke at du kan ta igjen alt du ikke har fått gjort i begynnelsen av uken. Du må fortsatt ha rimelige forventninger til deg selv. En kollega eller bekjent flørter litt med deg i dag.

Løven 23/7-22/8

Onsdagen handler om hva du vil og hvordan du kan oppnå det både privat og på jobb. Løven kan være ganske egoistisk og i dag har du flere indikasjoner på at du setter dine egne interesser foran andres. Det trenger ikke å være negativt, noen ganger kan denne typen driv være det beste for deg.

Jomfruen 23/8-22/9

I dag kan det hende at du får en briljant idé som du ønsker å presentere for en eller flere sjefer. Det er en risiko for at du ligger litt foran din tid og at sjefene ikke forstår hvor du vil med din visjon. Ha tålmodighet, din tid vil snart komme. På kvelden møter du venner.

Vekten 23/9-22/10

Onsdagen tester dine ferdigheter i å megle. Du har to personer på jobben som begge har gode ideer og som ville hatt nytte av å samarbeide, men begge er noen ensomme ulver. Det er der du kommer inn i bildet. Du klarer å få disse personene til å innse fordelene med samarbeid.

Skorpionen 23/10-21/11

Denne dagen bringer en sjokkerende og uventet hendelse. En kollega kaster deg bokstavelig talt under bussen når en felles feil oppdages. Du blir så overrasket at du ikke engang forsvarer deg, men som Skorpion har du langt minne og du vil ikke glemme dette.

Skytten 22/11-21/12

Onsdagen handler om å finpusse detaljer, en ganske tålmodighetskrevende oppgave som du vanligvis unngår. I dag har du ikke bare riktig innstilling, men også styrken til å gjennomføre dine planer metodisk. Kvelden handler om fysisk aktivitet og å gi utløp for energien din.

Steinbukken 22/12-19/1

Også onsdagen er fullbooket og delvis stressende. Tenk på at du sjelden leverer bedre når du stresser, tvert imot. Ta en ting om gangen, lag lister du kan jobbe deg gjennom, da fungerer du best. Kvelden byr på et interessant møte som kan føre til en liten vårflørt.

Vannmannen 20/1-18/2

I dag gjennomfører du mye av det du la grunnlaget for i begynnelsen av uken. Det blir en god og produktiv dag som gir deg masse positiv energi. I dag får du også detaljer om en reise. Kvelden handler om å støtte en ung slektning gjennom råd og praktisk hjelp.

Fiskene 19/2-20/3

Onsdagen handler om å jobbe mot en tidsfrist, noe du synes er vanskelig. Ofte når du har en tidsfrist, har du en tendens til å bli mer usikker og begynne å endre ting som du allerede er fullført. En kollega kommer til unnsetning og stopper deg fra unødvendig ekstraarbeid.

Powered by Labrador CMS