horoskop

Dagens horoskop: Onsdag 22. mai

Slik blir din onsdag.

Publisert

Væren 21/3-19/4 

I dag har du mulighet til å komme ajour med litt av hvert. Du har det roligere på jobben, og det gir deg muligheten til å avslutte oppgaver som ikke er prioritert og derfor har blitt liggende. Det føles godt å kunne få unna en hel haug med slike jobber. Kvelden byr på nyheter.

Tyren 20/4-20/5 

Denne onsdagen er du veldig strukturert i måten du arbeider på, og det gir resultater. Du får gjort mye på kort tid, og du får dessuten muligheten til å sette i gang med flere prosjekter som du har planlagt, men ikke hatt tid til. Kvelden handler om å ta vare på et familiemedlem.

Tvillingene 21/5-20/6 

Også onsdagen fokuserer på å få hverdagen til å fungere og rutinene til å sitte. Det blir en enkel dag hvor du har en plan for dagen som du kan holde uten å bli avbrutt. I dag er det også en nysgjerrighet hos deg som forsterkes av solen. Du forsker gjerne i andres hemmeligheter.

Krepsen 21/6-22/7 

Onsdag handler om følelse snarere enn fornuft. Dette er en dag hvor din lidenskap og intuisjon leder deg riktig selv om logikken skriker at det er feil. Ved å stole på instinktene dine kan du lykkes med noe der andre har mislyktes tidligere. Kvelden blir kjærlig.

Løven 23/7-22/8 

I dag lykkes du med å få unna en lang liste med nødvendige oppgaver, og det føles bra. Du vet hva du vil og stoler på at instinktene dine leder deg riktig når du føler at du ikke helt har kontroll. I dag kan en venn ta kontakt med deg for å foreslå en felles aktivitet. Forsøk å ta deg tid til vennen din.

Jomfruen 23/8-22/9 

Onsdag handler om å gå innover i seg selv og granske deg selv for å finne svar på et spørsmål du har. Du innser at du kanskje ikke kjenner deg selv så godt som du trodde du gjorde. Kvelden handler om en venn og hans eller hennes kjærlighetsbekymringer. Du er en god skulder å gråte på.

Vekten 23/9-22/10 

I dag får du sjansen til en date med en person som ofte er i tankene dine, men som du ikke har møtt på mange år. Du føler at dere to aldri fikk en ordentlig avslutning. Dette møtet kan både vekke følelser eller lege gamle sår, avhengig av hvilke forventninger du har.

Skorpionen 23/10-21/11 

Også onsdagen kretser mye rundt din kollega og hans eller hennes beslutning. Selv om du er glad på hans eller hennes vegne, er du samtidig sint fordi dere ikke vil kunne jobbe like nært fremover. Det er mange følelser inni deg som du har vanskelig for å kommunisere til vennen din.

Skytten 22/11-21/12 

Onsdagen går i samme spor som tirsdagen. Du lærer nye ting og føler at du utvikler deg. Av alle de tolv stjernetegnene er du den som mest trenger forandringer i hverdagen, store som små. Når livet stagnerer, har du en tendens til å bli rastløs og irritert.

Steinbukken 22/12-19/1 

I dag er det barn og dyr som er i fokus. Det blir en lett dag som går forholdsvis fort. Du er i et lekent humør, og din humor gjennomsyrer alt du finner på. I dag finnes muligheten til å bli kjent med nye og interessante mennesker siden barn/dyr fungerer som en isbryter.

Vannmannen 20/1-18/2 

Du er irritert på en kollega. Dere har jobbet veldig tett den siste tiden, og nå trenger dere en pause fra hverandre for ikke å gå hverandre mer på nervene. Ta en pause i dag og gjør noe hvor dere ikke trenger å sees. Kvelden handler om å prøve å få tak i et familiemedlem.

Fiskene 19/2-20/3 

Det er en stress i horoskopet ditt i dag, og det handler om at du blir oppjaget når det er mye å gjøre, og da blir du ikke særlig effektiv. Det er bedre å fokusere på én ting av gangen, da kommer du mye lenger. Kvelden byr på en hyggelig samtale og en overraskelse.

Powered by Labrador CMS