horoskop

Dagens horoskop: Onsdag 21. juni

Slik blir din onsdag.

Publisert

Væren 21/3-19/4

I dag stresser du en del for å ta igjen det tapte, og det går sånn passe siden du ikke har full kontroll på visse ting. Du trenger hjelp og støtte fra en kollega, men hen er ikke tilgjengelig. Dette blir problemer du må løse på egen hånd. Kvelden handler om impulskjøp.

Tyren 20/4-20/5

I dag avslutter du en del saker før sommeren, og det kan bli litt stressende, men du er flink til å håndtere press. Forsinkelser i trafikken kan skape problemer og mye venting i løpet av dagen. Kvelden handler om god mat og å slappe av. Det blir en koselig kveld.

Tvillingene 21/5-20/6

Også i dag handler det om å gjøre ting som sitter i ryggmargen. For deg er det deilig med denne typen oppgaver akkurat nå, siden du ikke er så konsentrert som du pleier å være. Kvelden handler om underholdning og å møte venner.

Krepsen 21/6-22/7

I dag er du i strålende humør og sprer både sjarm og varme rundt deg. Akkurat nå er du uvanlig spontan, selv for deg. I dag kan du tenke deg å bli med på ulike aktiviteter etter jobben. For øyeblikket prioriterer du mennesker og fornøyelser.

Løven 23/7-22/8

I dag har du mye å gjøre på jobben, og det kan ta litt fokus bort fra et privat problem du grunner over. Ved å konsentrere deg om noe annet i løpet av dagen, kan ditt underbevisste komme frem til en beslutning angående din private situasjon.

Jomfruen 23/8-22/9

På onsdag kommer det ild i ditt tegn, og det gjør deg betydelig mer positiv og mindre engstelig. I dag er du sjarmen selv, og du trollbinder kollegene dine med din tørre humor og intelligens. En god dag å finne på aktiviteter etter jobben.

Vekten 23/9-22/10

Onsdagen handler om forskjellige valg og å kunne ta igjen hjemme med et prosjekt du ligger etter med. Du er en person som kan bli litt handlingslammet når du føler at det blir for mye, og det er en risiko for at du føler det slik i dag. Prøv å fokusere på én ting av gangen.

Skorpionen 23/10-21/11

På onsdagen er det arbeid eller private prosjekter som står i fokus. Hele denne dagen går fort, og du får ikke så mye tid til å reflektere, noe du synes er deilig. I dag kan en sjef eller autoritær person komme med kritikk av et arbeid du har utført, og du innser at ordene deres sårer mer enn du vil innrømme.

Skytten 22/11-21/12

I dag begynner livet sakte å vende tilbake til deg, men du er fortsatt ganske trøtt og sliten. Også i dag handler det om mye hvile og lite aktivitet. En venn muntrer deg opp med litt morsom og annerledes skvaller. Dette er en person som alltid er først til å vite alt.

Steinbukken 22/12-19/1

Du har et mål som ikke ligger altfor langt frem i tid, og i dag legger du en strategi for å nå det. Det blir en morsom og litt annerledes dag som byr på en blanding av arbeid og fritidsaktiviteter. Kvelden handler om å omdanne tips og råd til noe du kan dra nytte av.

Vannmannen 20/1-18/2

Onsdagen byr på en miljøendring, men handler også om et prosjekt du jobber med. Det blir en produktiv og morsom dag der du er opplagt om morgenen, men helt utslitt når kvelden kommer. Lytt til kroppen din og legg deg tidlig for en gangs skyld.

Fiskene 19/2-20/3

Også onsdagen krever fokus fra deg, og det er en risiko for at du blir irritert fordi det er så mye å huske. Du lager sjelden lister eller tar notater fordi du skryter av å ha veldig god hukommelse. I dag er det kanskje på tide å begynne å skrive ned den informasjonen du får.

Powered by Labrador CMS