horoskop

Dagens horoskop: Onsdag 20. mars

Slik blir din onsdag.

Publisert

Væren 21/3-19/4 

I dag tar du vare på deg selv og skjemmer bort deg selv. Du nyter hverdagsluksus som god mat, kanskje noe fint til hjemmet og litt vårshopping. På jobben har du også tid til å skjemme deg bort litt. Det kan innebære en lengre lunsjpause eller en koselig ettermiddagskaffe.

Tyren 20/4-20/5 

Onsdagen blir en eventyrlig dag der du tester hva du er kapabel til. Det kan være en fysisk utfordring, men det kan også handle om å møte noe du synes er skummelt, som høyder, edderkopper eller rotter. Det blir på en måte en spennende dag der du innser at du er sterkere enn du tror.

Tvillingene 21/5-20/6 

Onsdagen er kreativ og inspirerende og går veldig fort. En medvirkende faktor til det er at tempoet er høyt, og du må stresse for å rekke alt. I dag møter du en problemstilling som ved første øyekast kan virke uløselig, men du finner veier rundt det.

Krepsen 21/6-22/7 

Også onsdagen blir stressende og går altfor fort. Listen over det som må gjøres er veldig lang, og det er ingen sjanse for at du ikke rekker alt. Som Kreps er du ikke spesielt flink til å prioritere; du er ambisiøs og vil rekke alt du har planlagt. Det er en risiko for overtid i dag.

Løven 23/7-22/8 

I dag avsløres en hvit løgn, og du blir sint selv om du vet at den var til ditt eget beste. Løven hater løgner og kan bli skikkelig opprørt når folk pynter på historier eller unngår å svare direkte på et spørsmål. Prøv å se at denne løgnen i dette tilfellet var ganske uskyldig.

Jomfruen 23/8-22/9 

Noen ganger kan du fremstille deg selv som om du vet best, og det kan oppfattes som respektløst av de mer erfarne kollegene. Kanskje kan du prøve å tone ned den siden i dag når du skal samarbeide med en virkelig erfaren person. Vedkommende vil ikke tolerere noen holdning fra deg. Kvelden handler om en aktivitet.

Vekten 23/9-22/10 

I dag øker tempoet på jobben, noe som fører til økt stress for deg. Du føler at du ikke rekker alt du skal, og du er for stolt til å be om hjelp. Diskuter med en kollega og se om vedkommende kan se en løsning på dilemmaet ditt. Kvelden handler om kvalitetstid med et dyr eller et barn.

Skorpionen 23/10-21/11 

I dag skal du ta et skritt ut i rampelyset. Du har talent og kunnskap, noe som du ikke pleier å skryte av. I dag er det bra hvis du tør å vise frem disse sidene, fordi du kan få fordeler av det som du ikke engang har tenkt på. Kvelden gir deg noe å tenke på.

Powered by Labrador CMS