horoskop

Dagens horoskop: Onsdag 2. juli

Slik blir din onsdag.

Publisert

Væren 21/3-19/4 

Onsdagen handler om å våge å ta opp følsomme temaer, uansett om det er med et familiemedlem, en sjef eller en kollega. Ærlighet er nøkkelen til suksess. Hvis du holder deg til fakta og dine egne meninger, kan det bli en sunn diskusjon der dere løser problemene deres.

Tyren 20/4-20/5 

Normalt sett er du ikke den som mekler i konflikter, men i dag kan du ikke la være når to av dine slektninger har vanskelig for å bli enige. Du gjør en innsats for husfredens skyld, og du blir overrasket over hvor godt dine meklingsforsøk fungerer. Kvelden blir virkelig hyggelig.

Tvillingene 21/5-20/6 

I dag befinner du deg i en situasjon der du forventes å samarbeide med mange forskjellige typer mennesker. Selv om dette ikke er din sterkeste side, gjør du ditt beste for å tilpasse deg gruppen. Det blir en utfordrende og lærerik dag.

Krepsen 21/6-22/7 

Du vil være tydelig både med hvordan du føler deg og hva det er du ønsker å gjøre i dag. Ved å være ærlig unngår du unødvendige og tidkrevende misforståelser. Vanligvis pleier Krepsen å være litt mer følsom i sin måte å uttrykke seg på, men ikke i dag. I dag er hovedmålet å bli forstått.

Løven 23/7-22/8 

I dag kan du enten føle deg dårlig eller bare generelt trøtt og irritert, avhengig av hvordan du håndterte gårsdagen. Uansett hvordan du føler deg, bør du ikke overanstrenge deg denne onsdagen. Ta det med ro, vær snill mot deg selv og unn deg mye hvile.

Jomfruen 23/8-22/9 

Du har fått mange fordeler i det siste, og i dag vil du gi litt tilbake. Det kan handle om fordeler og veiledning på jobben eller positive ting som har skjedd i privatlivet ditt. I dag viser du et medmenneske samme type forståelse og gir samme hjelp som du selv har fått.

Vekten 23/9-22/10 

I dag vil de positive effektene av fullmånen komme til syne. Du begynner å tenke på fremtiden og tar mange viktige beslutninger. Det er en god kombinasjon av ettertanke, store drømmer og en vilje til å forandre ting i horoskopet ditt. Kvelden handler om en familiemedlem.

Skorpionen 23/10-21/11 

Etter en ganske intens start på uken, trenger du å slappe av og le litt. Onsdagen handler om å ta et steg tilbake og nyte livet som det er. Du har mye å tenke på akkurat nå, men i dag velger du å sette alvoret til side og nyte øyeblikket, vennene dine og sommeren i stedet.

Skytten 22/11-21/12 

Også onsdagen handler om å fokusere på fremtiden, på papirer og tall. Hvis du har fri, kan det være din private økonomi som er temaet, ellers handler det mye om å etablere rutiner for å unngå problemer i fremtiden. Kvelden bringer overraskende nyheter.

Steinbukken 22/12-19/1 

Onsdagen blir en ganske lett dag, uansett om du jobber eller har fri. Du unner deg selv å leve i nuet og verken bekymre deg fremover eller bakover. I dag fødes en drøm hos deg, og den drømmen vil kunne bli virkelighet tidlig på høsten.

Vannmannen 20/1-18/2 

På onsdagen er det mye familie og slekt. Det er en dag hvor du tar hyggelige utflukter eller prøver litt spennende aktiviteter. For Vannmenn som ikke er så glad i vann, kan denne dagen by på et førstegangs dykk, du ser ut til å velge aktiviteter som har med vann å gjøre.

Fiskene 19/2-20/3 

På onsdagen kan du være litt trøtt og slapp og ha vanskelig for å fokusere. Selv om denne dagen i stor grad handler om å lære ting, kan du begynne med det enkle i dag og ta det mer avanserte litt senere når du er mer opplagt. I dag får du muligheten til å sladre med en kollega.

Powered by Labrador CMS