horoskop

Dagens horoskop: Onsdag 19. juni

Slik blir din onsdag.

Publisert

Væren 21/3-19/4

I dag kan du endelig slappe av etter å ha vært på helspenn i begynnelsen av uken. Det er godt å vite at du faktisk kan ta helg fra jobben med vissheten om at alt er i orden. Onsdag kveld handler om å forberede visse ting til den kommende midtsommerhelgen.

Tyren 20/4-20/5

I dag får du en gledelig beskjed på arbeidsplassen, og du blir like positivt sjokkert som sjefen din. Dette er et bevis på at du har gjort alt riktig hele tiden. Dagen blir kort fordi du sniker deg tidligere hjem. Kvelden handler om familie, sladder og god mat.

Tvillingene 21/5-20/6

Etter en litt humpete start på uken har du det mye bedre denne onsdagen. Du er imidlertid tilbøyelig til å finne feil hos andre i stedet for å se manglene i kommunikasjonen. I dag er det bra om du kan tilgi en venn som har gjort feil, alle gjør vi feil.

Krepsen 21/6-22/7

Du vil gjerne ta noen dager fri fra jobben, men det forutsetter at du faktisk har fullført alt du startet på i går. Det irriterer deg at du må stresse inn i en ferie, da det ikke er noen god oppladning for din del. Kvelden blir intens, men morsom.

Løven 23/7-22/8

I dag er det høyt under taket på arbeidsplassen, vågale tanker og friske ideer flyr frem og tilbake mellom deg og kollegene dine. Du har innsett at endringer er noe du må skape selv. Ingen vil servere deg muligheter; det er du som må legge grunnlaget for din egen fremtid.

Jomfruen 23/8-22/9

Onsdag handler om en lengre reise. Det kan være så enkelt som at du havner i kø på vei hjem og blir sen, men det kan også være at du reiser bort over helgen til en venn eller et landsted. Regn med en god del tålmodighet denne dagen. Kvelden blir koselig og familiær.

Vekten 23/9-22/10

Du er dårligere til å håndtere stress i dag enn i går. Det er noe ganske ufokusert over ditt tegn, som om du allerede har tatt ferie, og det gjør det vanskelig for deg å legge inn et høyere gir. Akkurat nå er det mye drama på jobben din, og du synes det er morsommere enn å jobbe.

Skorpionen 23/10-21/11

Onsdag handler om å avslutte alt du har startet i løpet av uken. Avhengig av hvor spredt du har vært, kan det bli alt fra en morsom og sosial dag til en dag der du må stresse for å rekke alt. På ettermiddagen vil du gjerne finne noe fint å ha på til midtsommer.

Skytten 22/11-21/12

I dag går Månen inn i Skyttens tegn, og det skaper gode forutsetninger for litt mer energikrevende prosjekter. Det er bra om du kan avslutte ting før du tar en litt lengre helg. Hvis du jobber i løpet av midtsommeren, kan du roe ned tempoet. Kvelden handler om nyheter.

Steinbukken 22/12-19/1

Onsdag blir en koselig dag hvor du tilbringer tid med familien. I dag handler det mye om å bare være sammen og ta dagen som den kommer. Du har noen oppgaver du vil få gjort i løpet av dagen, men med god planlegging er det ikke noe problem.

Vannmannen 20/1-18/2

Hvis du har en hage eller balkong, tilbringer du gjerne mye tid der, ellers handler onsdagen om utendørsaktiviteter, spesielt hvis du har fri. Hvis du jobber, går du gjerne en tur i lunsjen eller tar en kaffepause ute. Du har et sterkt behov for frisk luft akkurat nå, det hjelper deg med å klarne tankene.

Fiskene 19/2-20/3

Uansett om du jobber eller har fri i dag, har du mye å gjøre, og det er vanskelig å fokusere. Det du trenger er å prioritere oppgavene dine og sørge for å avslutte det du må få gjort. Kvelden blir veldig hyggelig og overraskende sosial.

Powered by Labrador CMS