horoskop

Dagens horoskop: Onsdag 19. juli

Slik blir din onsdag.

Publisert

Væren 21/3-19/4 

Dagens nøkkelord er å unne deg. Du unner deg å gjøre ting du liker, enten du har fri eller jobber. Bevisst velger du bort det som er kjedelig og utsetter den typen aktiviteter til senere. Dagen handler også om å oppdage nye favorittsteder.

Tyren 20/4-20/5 

I dag prøver du å rekke både ting hjemme og møte venner. Det blir en passe dag på alle måter. Hvis du har fri, kan du kanskje unne deg litt ekstra luksus, det kan være en gave til deg selv eller bare noe så enkelt som en god lunsj sammen med en venn.

Tvillingene 21/5-20/6 

Det er mye følelser i tegnet ditt akkurat nå, og du vet ikke helt hvordan du skal håndtere dem, så du velger sannsynligvis å fokusere på fysisk aktivitet og tømme hjernen for all energi. På denne måten kan du la ditt underbevissthet bearbeide det du føler.

Krepsen 21/6-22/7 

Onsdagen begynner du å føle deg litt mer stabil, og du kan fokusere på omverdenen i stedet for deg selv. Det blir en hyggelig og sosial dag der du gjerne møter nye mennesker som kan inspirere deg. Dette er også en dag som er perfekt for et lite eventyr.

Løven 23/7-22/8 

I dag er det noe lekent og rampete over tegnet ditt. Når du har denne typen innflytelse i horoskopet ditt, forvandles du fra jeger til leken huskatt. Som en nyforelsket Løve kan du virke uvanlig kosen og kjærlig i dag. Kvelden handler om en slektning.

Jomfruen 23/8-22/9 

I dag befinner du deg i en sammenheng eller på et sted der du vanligvis ikke er. Du møter mange mennesker fra forskjellige bakgrunner og kulturer. Jomfruen kan ha litt vanskelig for å slappe av og være sosial i denne typen situasjon, men du prøver fordi du synes det er gøy.

Vekten 23/9-22/10 

I dag blir du irritert på en person som tar mye plass. Vedkommende merker ikke hvilke følelsesmessige knapper han/hun trykker på, og det gjør deg sint og frustrert. Du kan håndtere situasjonen selv, men det er andre som ikke kan stå opp for seg selv, og da kan du ikke la være å si ifra.

Skorpionen 23/10-21/11 

Selv om du ikke helt har kommet til en beslutning, er du veldig nær. Dagen vil bli avgjørende på mange måter. Du kan kanskje takke ja til en stilling eller studieplass, eller begynne å søke på en ny jobb. Fokuset ligger på de delene av livet ditt som har med jobb og utdanning å gjøre.

Skytten 22/11-21/12 

Det er en ganske stor forandring på vei i Skyttens liv, men den kommer ikke med bråk og støy, den sniker seg umerkelig inn. Vær oppmerksom på små endringer, både privat og på arbeidsplassen din, det er slik du vil innse hva som er i ferd med å skje.

Steinbukken 22/12-19/1 

I dag handler det om venner og kos hjemme. Du tilbringer tid enten i en gruppe eller med en person du er nær. Denne dagen skjemmer du deg selv bort litt ekstra med god mat og kanskje litt hjemmespa. Dagen byr også på sladder og et overraskende samtale, samt et overraskelsesbesøk.

Vannmannen 20/1-18/2 

I dag våkner du opp takket være energien som kommer inn i horoskopet ditt med Løven. Du føler deg klar til å ta tak i alle oppgaver, og både små og store prosjekter frister. Dagen handler også om økonomi og å satse fremover. Kvelden dreier seg om familien.

Fiskene 19/2-20/3 

På onsdagen er du ganske stabil igjen, og du begynner å fokusere på andre ting enn følelsene dine. Det blir en rolig og harmonisk dag der du gjerne tilbringer tid med venner. Hvis du er på jobben, kan du vise frem en ganske driftig side. Du ønsker å lykkes med et spesielt prosjekt, så det gjelder å gi alt.

Powered by Labrador CMS