horoskop

Dagens horoskop: Onsdag 18. januar

Slik blir din onsdag.

Publisert

Væren 21/3-19/4

Onsdagen handler om å vite ting. Noen ganger kan du virke forvirret og som du har egentlig ikke har peiling. I dag må du være på topp fordi mye som skjer denne dagen kan påvirke fremtiden din på en veldig direkte måte. Prøv å tenke før du handler.

Tyren 20/4-20/5

I dag får du en liten pause fra det vanlige. Uavhengig av hvilke oppgaver som venter denne dagen blir det litt annerledes. Du føler deg mer positiv enn du har gjort på lang tid, og arbeidet går både jevnere og er morsommere i disse dager. Kvelden handler om en sannhet.

Tvillingene 21/5-6/20

Du har problemer med økonomien akkurat nå. Det handler faktisk om et større kjøp du ønsker å gjøre, men som du egentlig ikke har råd til for øyeblikket. I dag får du muligheten til å tjene litt ekstra penger, men det vil kreve både tid og energi.

Krepsen 21/6-22/7

Denne dagen handler om å møte mennesker som er på samme nivå som deg. Dere kan være på samme sted i livet eller dele verdier. Det vil være en dag hvor du føler at du har funnet hjem for første gang på lenge. Kvelden handler om fysisk aktivitet.

Løven 23/7-22/8

Du setter listen høyt i dag, men spørsmålet er om du har nok energi til å fullføre målene dine. Akkurat nå er det mye vilje, men mindre energi i tegnet ditt. Humøret ditt pendler ganske mye fra dag til dag, men akkurat nå er det på topp. Kvelden blir rolig.

Jomfruen 23/8-9/22

Du antar mange ting og det kan skape problemer fordi forholdene har en tendens til å endre seg. Det du må innse er at det vil være lettere for deg hvis du er litt mer fleksibel i tankegangen din.

Vekten 23/9-22/10

Akkurat nå aksepterer du det meste av det som skjer i livet ditt ganske ubetinget, noe som gjør det enklere både for deg selv og for andre. Du glir med i hverdagen uten å planlegge for mye. Du prøver å leve mer i øyeblikket og nyte å være her og nå.

Skorpionen 23/10-21/11

Noen ganger fortjener du en pause, og i dag er en av de dagene hvor du enten kan roe ned tempoet litt, gå tidligere fra jobb eller kanskje ikke jobbe i det hele tatt. Uansett blir det en bra onsdag som gir deg energi og motivasjon. Kvelden handler om en gammel konflikt.

Skytten 22/11-21/12

Du antar at en kollega vet mer enn de gjør, noe som skaper problemer. Selv om denne personen er kvikk og lærer fort, har de ikke samme innsikt og erfaring du har. Du må senke det tempoet litt når du jobber med hen.

Steinbukken 22/12-19/1

Onsdagen blir en annerledes dag hvor du overrasker deg selv med å gjøre noe som du vanligvis ikke gjør. Ved å utsette deg selv for en ubehagelig, men lærerik situasjon lærer du mye om din egen måte å reagere på under stress.

Vannmannen 20/1-18/2

Det blir en god onsdag hvor du lykkes med å få sta folk til å komme til et slags kompromiss. Du kan være både sjarmerende og overbevisende på samme tid, men under den lettbente fasaden har du en vilje av stål, spesielt i dag.

Fiskene 19/2-20/3

Du blir frustrert over både kollegene og oppgavene dine i dag. Noen ganger føler du deg veldig ensom og i dag er en slik dag der du føler at det er ingen å lufte tankene dine med. Kvelden dreier seg om familien.

Powered by Labrador CMS