horoskop

Dagens horoskop: Onsdag 17. mai

Slik blir din onsdag.

Publisert

Væren 21/3-19/4

På onsdagen senker du tempoet flere hakk. I dag er det viktigere å levere med kvalitet enn kvantitet. I løpet av de første dagene denne uken la du mange planer som du nå ønsker å begynne å forankre i virkeligheten.

Tyren 20/4-20/5

I dag ligger fokus på å få gjort en passe mengde arbeid. Du velger å veksle mellom administrative oppgaver og praktisk arbeid. Akkurat nå får du mer ut av å jobbe med hendene, men av og til kan du ikke velge selv. Kvelden blir veldig koselig og underholdende. Den byr på mye latter.

Tvillingene 21/5-20/6

Også i dag handler det om effektivitet og nøyaktighet, men i dag er du litt bedre forberedt. Du tar deg tid til visse oppgaver for å forsikre deg om at du gjør det riktig, og det viser seg å være en god strategi. Det går et rykte om deg og en kollega, noe som kan skape problemer fremover.

Krepsen 21/6-22/7

I dag kan du oppleves som litt kranglete. Du blir irritert over bagateller, og du kan fyre av i situasjoner der du burde prøve å opptre behersket. Dette er en dag du bør unngå å gjøre avtaler. Kvelden handler om å ta på deg en personlig utfordring.

Løven 23/7-22/8

Dette blir en dag der du lærer mye nye ting, men også en dag der du møter mange hyggelige og inspirerende mennesker. På kvelden er du veldig psykisk utmattet, du trenger tid til å fordøye alle inntrykk.

Jomfruen 23/8-22/9

Hvis du planlegger å ta en lengre helg, handler dagen om å fullføre forberedelsene og avslutte prosjekter som har blitt liggende på grunn av tidsmangel. Det blir en god dag som går fort tross alt. Kvelden vier du til en form for feiring.

Vekten 23/9-22/10

I dag blir du virkelig sint. Du har en i din nærhet som kan være ganske nedlatende mot andre, og det plager deg. I dag går han/hun for langt, noe som resulterer i at du, av alle mennesker, setter ned foten. Vekten pleier å bruke diplomati heller enn autoritet, men ikke i dag.

Skorpionen 23/10-21/11

I dag ber endelig en venn eller familiemedlem om unnskyldning for noe han/hun har gjort. Du har gått og ventet på at denne personen skulle innrømme sin feil, men han/hun er nesten enda mer sta enn du er. En kollega gir deg et veldig nyttig tips i dag.

Skytten 22/11-21/12

På onsdagen er du litt mer reservert og forsiktig sammenlignet med begynnelsen av uken. I dag foretrekker du å ta en ting av gangen og ikke ta sjanser. Det går imot din personlighet å ta risiko denne dagen. Kvelden handler om å tilgi en venn.

Steinbukken 22/12-19/1

På onsdagen er det full fart, og det gjelder å holde tempoet oppe. Du har mye du vil rekke før det er på tide å dra hjem. Kvelden ser ut til å by på underholdning av noe slag. Det blir en morsom kveld fylt med latter, god mat og hyggelig selskap.

Vannmannen 20/1-18/2

I dag handler det mye om å observere og lære. Du kan være veldig diplomatisk, og det viser du i dag. Mange er imponert over din avslappede holdning. Kvelden blir lett og handler om god mat.

Fiskene 19/2-20/3

Du synes at en sjef eller en autoritet gjør feil, og du er ikke sen med å påpeke det. For din del handler denne dagen om å være på vakt og markere mot ting du opplever som urettferdige. Kvelden blir rolig og behagelig.

Powered by Labrador CMS