horoskop

Dagens horoskop: Onsdag 17. januar

Slik blir din onsdag.

Publisert

Væren 21/3-19/4 

På onsdag kommer det ild i horoskopet ditt, og da er det slutt på å ta dagen litt som den kommer. Plutselig føler du behovet for å bestemme. Du motsetter deg gjerne sjefene og kollegene dine bare for å markere at du er en person med mange meninger. Kvelden blir vellykket.

Tyren 20/4-20/5 

Selv om du har en del plikter denne onsdagen, ligger fokuset først og fremst på å ta det med ro og la kroppen hvile. Den siste tiden har det vært mer vekt på fysisk aktivitet enn å bare ta det med ro og slappe av. Tyren trenger både aktivitet og hvile for å ha det bra.

Tvillingene 21/5-20/6 

I dag fokuserer du mye på dine egne behov og på arbeidet ditt. Du kan oppfattes som litt stille denne dagen, men det betyr ikke at du er sur, snarere at du er veldig målrettet. Kvelden handler om å sette grenser for en grenseløs person.

Krepsen 21/6-22/7 

På onsdag kommer det inn ild som driver deg til å prestere. Dette er en dag der du vil bevise ting, både for deg selv og andre. Det handler om at du faktisk kan mer enn noen tror. Om kvelden får du en fin kompliment. Du blir smigret.

Løven 23/7-22/8 

I dag lærer du nye ting hele tiden. Du har nok energi til å sette deg inn i ulike synspunkter, og du synes det er morsomt med litt forandring. Det blir en innholdsrik og god dag, spesielt for unge løver. Kvelden handler om å gjøre ting på egen hånd som du synes er morsomt.

Jomfruen 23/8-22/9 

Du fortsetter i samme kreative spor som i går, og i dag tar du din måte å uttrykke deg kunstnerisk enda et steg. Du liker å kunne skape med hendene dine, både privat og i jobben hvis muligheten er der. Etter jobben er du gjerne utendørs.

Vekten 23/9-22/10 

Også onsdag har du en tendens til å gå imot bedre vitende bare fordi du har bestemt deg for å gjøre ting på en bestemt måte. Du er veldig ufleksibel denne dagen og bør unngå gruppearbeid eller andre aktiviteter der du skal fungere sammen med andre sterke viljer.

Skorpionen 23/10-21/11 

Strategien som fungerte så bra i begynnelsen av uken slutter å fungere onsdag. Da blir du stresset og synes du ligger etter, selv om du egentlig ligger ganske bra an på jobben. En eldre slektning tar kontakt for å be deg om en tjeneste.

Skytten 22/11-21/12 

I dag kan du begynne å føle deg litt slapp, det kan være symptomer som muskelsmerter, tretthet og hodepine. Dette kan delvis forklare ditt dårlige humør fra i går. Du pleier å takle sykdommer med smertestillende og en overbevisning om at du egentlig er frisk, ikke gjør det.

Steinbukken 22/12-19/1 

I dag besøker du en ny spennende miljø som kan bli din hverdag i nærmeste fremtid. Du møter også nye mennesker, og du innser hvor forskjellige dere alle er og hvor morsomt det er å høre på alle andres erfaringer. Kvelden handler om familien og felles middag.

Vannmannen 20/1-18/2 

På onsdag er det frihet til å kunne legge opp dagen litt som det passer deg, både når det gjelder privatlivet ditt og jobben din. Dette er en dag der du slipper å være overvåket av noen som ønsker din fulle oppmerksomhet. Kvelden ser ut til å dreie seg om trening.

Fiskene 19/2-20/3 

Du har en tanke som du lufter i dag. Det er et spørsmål du har grublet på en stund, og nå ser det ut til å være riktig tidspunkt å løfte og diskutere dette emnet. Kvelden handler om hvordan du skal motivere deg selv til å adoptere sunnere vaner.

Powered by Labrador CMS