horoskop

Dagens horoskop: Onsdag 17. april

Slik blir din onsdag.

Publisert

Væren 21/3-19/4 

I dag er du veldig ivrig etter å få mye gjort på jobben. Delvis virker det som om du har planer for slutten av uken, så du trenger å ligge godt an, og delvis liker du å kunne rette din overskuddsenergi mot et produktivt område. Kvelden byr på en hyggelig SMS eller samtale. 

Tyren 20/4-20/5 

Det blir en fin blanding denne onsdagen. Du jobber hardt og har tid til å være sosial og ta det litt rolig mellom slagene. Denne kombinasjonen av aktivitet og hvile passer Tyren ekstra godt. På kvelden tar du gjerne en lengre spasertur med en venn eller kanskje et dyr. 

Tvillingene 21/5-20/6 

I dag legger du gjerne all teoretisk papirarbeid til side og jobber mer med kroppen. Du trives spesielt godt hvis du kan jobbe uten å måtte tenke så mye. Hardt fysisk arbeid passer bra for deg i dag. Hvis du ikke har muligheten, kan du kanskje prøve å komme deg ut og trene i lunsjen. 

Krepsen 21/6-22/7 

Onsdagen er du veldig harmonisk. En kollega prøver aktivt å irritere deg, men du bryr deg ikke. I løpet av dagen kan en venn betro deg en hemmelighet som du egentlig ikke vil vite. Du er ikke flink til å holde tett når det kommer til denne typen informasjon. 

Løven 23/7-22/8 

Du har en hyggelig og variert dag i vente. En ny kollega viser seg å ha samme humor som deg, og du har endelig funnet noen du kan le med. I løpet av dagen tar du flere gode initiativer, og du føler at du er i ferd med å gjøre noe virkelig bra på jobben. 

Jomfruen 23/8-22/9 

Du får ganske tøff kritikk fra en sjef, men du svelger den og klarer å finne det positive i det han sier. Ditt modne oppførsel imponerer sjefen din, og du kan forvente at han vil være mer velvillig innstilt til deg i fremtiden. Kvelden byr på en hyggelig overraskelse. 

Vekten 23/9-22/10 

I dag kreves det livlig fantasi og god energi for å komme seg gjennom dagens utfordringer. Du må løse problemer ved å tenke annerledes. Du får hjelp av en kollega som er mer praktisk anlagt enn deg. På ettermiddagen vil du gjerne gi litt tilbake til ham, så du hjelper ham med noe du er flink til. 

Skorpionen 23/10-21/11 

Også onsdagen inneholder mye positiv energi, og det hjelper deg med å etablere rutiner rundt prosjektene du har startet. Du er strålende glad i dag, og du klarer å sjarmere en kollega eller kunde uten at du engang legger merke til det. På ettermiddagen kan du få et fint kompliment.

Skytten 22/11-21/12 

I dag blir du tilbudt å prøve en aktivitet som du har vært nysgjerrig på lenge. Du vil ikke gå alene, så du prøver å få med deg en venn som ikke er like entusiastisk som deg. Kanskje ville du hatt det morsommere hvis du faktisk gikk alene; det er en unik mulighet til å møte nye mennesker med samme interesser som deg. 

Steinbukken 22/12-19/1 

I dag handler det om problemløsning, og denne typen dilemmaer håndteres best i gruppe. Flere personer betyr mer kunnskap og større erfaring å dra nytte av. På mange måter blir det både en lærerik og givende dag, selv om den av og til kan oppleves som frustrerende. 

Vannmannen 20/1-18/2 

Også onsdagen handler om positiv energi og viljen til å drive et prosjekt fremover. Akkurat nå er det mye vilje i horoskopet ditt, noe som er viktig fordi prosjektet ditt er på et stadium der ting går veldig sakte fremover. Kvelden handler om en laginnsats. 

Fiskene 19/2-20/3 

Du trenger å gjøre noen investeringer i hjemmet, og i dag er en god dag å gjøre det på. Du er ambisiøs og har god smak, samtidig som du har en unik sans for gode kjøp. I løpet av dagen kan du også oppleve at du står fast med en arbeidsoppgave som du aldri blir ferdig med.

Powered by Labrador CMS