horoskop

Dagens horoskop: Onsdag 16. august

Slik blir din onsdag.

Publisert

Væren 21/3-19/4 

I dag går Nymånen inn i Løvens tegn, og dette påvirker deg mye ved å forsterke ilden inni deg. Dette er en dag som handler både om å starte på nytt og om å ta farvel. Det blir en trist, men også morsom og positiv dag. Kvelden bringer nyheter som angår jobben.

Tyren 20/4-20/5 

Det er Nymåne, og mange Tyrer har vanskelig for å sove da. Du er uvanlig gretten i dag, og du må bite deg i tunga for å ikke frese mot kollegene dine. Selv om du prøver å holde følelsene dine i sjakk, kan du få mindre utbrudd i løpet av dagen. Kvelden handler om deg og hva du trenger.

Tvillingene 21/5-20/6 

I dag står du ved en korsvei, og det forsterkes ytterligere av Månens posisjon. Dagen handler ikke bare om valg, men også om å legge destruktive følelser bak deg og se mot fremtiden med håp. Det blir en dag som bringer med seg både dype tanker og mye lys.

Krepsen 21/6-22/7 

Du føler deg emosjonelt sårbar og litt nede i dag uten å vite hva det skyldes. Sannsynligvis er det Nymånen som påvirker deg. Som Kreps er du ekstra sensitiv for Månens innflytelse. Her handler det bare om å akseptere i stedet for å forsøke å endre følelsene dine.

Løven 23/7-22/8 

I dag kulminerer energien din med Nymånen i ditt eget tegn. Du føler deg sterk og kreativ. For forelskede Løver er det en undertone av romantikk i dag; du kunne godt fridd, eller utført en annen stor gest. I dag kan du ikke mislykkes.

Jomfruen 23/8-22/9 

I dag kan du være litt hissig og freser kanskje uten noen egentlig grunn. Her gjelder det å holde temperamentet ditt i sjakk, ellers kan du miste noe du har jobbet hardt for å oppnå. Kvelden ender tidlig; du er følelsesmessig utmattet og trenger søvn.

Vekten 23/9-22/10 

I dag føler du deg uvanlig dristig, og det resulterer i at du tar en beslutning som du vanligvis ikke ville ha tatt. Det finnes mot i stjernetegnet ditt, men denne modigheten grenser til dumdristighet. Risikoen er at du mister mer enn du vinner, men noen ganger kan læringen være like viktig som suksessen.

Skorpionen 23/10-21/11 

Også onsdagen dreier seg om en konflikt. Du pleier sjelden å være langsint, men når det blir hett, kan du trenge tid til å roe deg ned før du kan begynne å resonnere på en voksen måte. Du er en lidenskapelig person, som som regel følger følelsene dine, noe du viser i dag.

Skytten 22/11-21/12 

I dag kulminerer energien i horoskopet ditt, og du tar fatt på en utfordring som du har prøvd mange ganger før, men som du aldri har lyktes med. I dag har du muligheten til å overgå deg selv. Kvelden passer godt til all form for trening.

Steinbukken 22/12-19/1 

I dag setter du foten ned overfor en person som irriterer deg litt. Du er ikke en person man tuller med, og vedkommende får lære det den harde veien. I tillegg tar du plass i ulike sosiale sammenhenger; humøret ditt er på topp, og du sjarmere de fleste med varmen og intelligensen din.

Vannmannen 20/1-18/2 

Det virker som om du har det dårlig i dag, og deretter snur det. Vær hjemme og bli frisk hvis du ikke er i form. Du vil uansett ikke være til mye nytte på jobben i dag, da dømmekraften din ikke er på sitt beste. I dag får du hjelp med et problem hjemme som har plaget deg en stund.

Fiskene 19/2-20/3 

Onsdagen blir energimessig den dårligste dagen din denne uken. Nymånen påvirker deg sterkt og gjør det vanskelig for deg å sove om natten. Selv om du føler deg litt nede og trøtt, hjelper Månen deg når det gjelder å ta vanskelige beslutninger. Du tenker helt riktig når du følger magefølelsen din.

Powered by Labrador CMS