horoskop

Dagens horoskop: Onsdag 15. november

Slik blir din onsdag.

Publisert

Væren 21/3-19/4 

Selv på onsdag nyter du godt av nymånens innflytelse fra mandag. I dag kan du overtale nesten hvem som helst til hva som helst. Bruk salgsteknikkene dine og presenter ideene dine for sjefen din. Kvelden bringer med seg et hemmelig møte og sterke følelser.

Tyren 20/4-20/5 

Denne dagen blir en liten pause fra alt som skjer på jobben. I dag får du muligheten til å kombinere arbeid med en fritidsinteresse, og det gir dagen litt ekstra krydder. I dag unner du deg også ting som god mat og trening. En hobby der du uttrykker kreativiteten din, lirer opp kvelden.

Tvillingene 21/5-20/6 

Tvillingen er et tolerant tegn når det gjelder plutselige endringer, så du har sannsynligvis akseptert din nåværende situasjon ganske bra. Du vil gjøre det beste ut av de forutsetningene du får, bare du tar deg tid til å bearbeide følelsene dine. Du kan ha vanskelig for å ta til deg det du føler.

Krepsen 21/6-22/7 

I dag føles det som om en ryggsekk med tusen kilo blir løftet fra skuldrene dine, og den følelsen gjør deg glad og livlig. Du er sjarmen selv, både privat og på jobben. Det er få personer som kan være så herlige som du når du viser den siden av deg.

Løven 23/7-22/8 

Det er en lekenhet i stjernetegnet ditt som varer i flere dager. Noen av kollegene dine har ikke akkurat samme humor som deg, så vær litt forsiktig med disse skjøre sjelene. Husk at hovedtanken er å få alle til å trives, og du gjør det best når du behandler hver person individuelt.

Jomfruen 23/8-22/9 

Du har fått flere gode ideer, men i det siste har det vært veldig travelt på jobben, så du har ikke kunnet implementere dem i den daglige driften. I dag er tempoet litt roligere, så du får sjansen til å begynne å tenke på hvordan du kan ta ideene dine og forankre dem i hverdagen din.

Vekten 23/9-22/10 

På onsdag er du sjarmerende og veldig lett å ha med å gjøre. Det blir en morsom dag der tiden flyr. Denne dagen kan du støte på en tidligere kollega som du ikke har sett på veldig lenge, og det blir en herlig og varm gjenforening. Kvelden handler om familien.

Skorpionen 23/10-21/11 

Også onsdag byr på latter og glede. Det blir en dag der du får leve ut kreativiteten din og vise hvor positiv du kan være. Du sjarmere kollegene og sjefene dine. Hvis du har noe du trenger eller vil ha, er dette den rette dagen å spørre; få mennesker kan motstå deg.

Skytten 22/11-21/12 

I dag går månen inn i ditt tegn, og det øker din vilje til å prestere, men det gjør deg også mer harmonisk og glad. Det blir en god dag der du både jobber mye og rekker å være sosial på jobben. Hvis noen er sure på deg etter gårsdagen, sjarmere du dem fullstendig i dag.

Steinbukken 22/12-19/1 

I dag skjer det noe som ikke kan beskrives på annen måte enn ren flaks. Det kan være en kurs du har søkt og ikke burde komme inn på, en lott eller en jobb du ønsker der den tidligere kandidaten har takket nei. Uansett gjør det deg veldig glad fordi det gir deg en uventet mulighet.

Vannmannen 20/1-18/2 

Du har en veldig selvsikker kollega som mener at vedkommende er best på alt og som har en tendens til å ikke lytte til andre. I dag prøver du å nå fram til vedkommende, enten ved å smigre eller true litt, avhengig av hvilken metode som hjelper best. Vedkommende må rette seg etter.

Fiskene 19/2-20/3 

Også onsdagen byr på en herlig kombinasjon av å være sosial og å prestere godt på jobben. I dag får du morsomme ideer, og du kan utveksle ulike strategier med en kollega som på mange måter er veldig lik deg i måten å tenke på. Som singel er dette gode tider for å være ute og møte nye mennesker.

Powered by Labrador CMS