horoskop

Dagens horoskop: Onsdag 15. mai

Slik blir din onsdag.

Publisert

Væren 21/3-19/4 

Onsdagen tilbringer du en god del tid utendørs. Det kan være i lunsjen eller etter arbeidstid. Du samler energi og roer ned når du er ute i naturen, det blir litt av din meditasjonsstund der du kan gå rundt og bare la tankene flyte fritt uten noe spesielt mål. 

Tyren 20/4-20/5 

Onsdagen handler mye om friheten til å kunne jobbe som du vil. Er været fint, er du ute store deler av dagen, du suger kraft og positiv energi fra naturen. Tyrens måned er mai, og det er nå du virkelig legger grunnlaget for mange ideer og ambisjoner som varer resten av året. 

Tvillingene 21/5-20/6 

På onsdagen er vennen din igjen i fokus, men i dag handler det mest om at han eller hun trenger hjelp med å fikse noe praktisk. Du prøver å stille opp så mye du kan, men du har en grense, og den grensen er nær i dag. Prøv å snakke med vennen din om at du trenger å ta et skritt tilbake. 

Krepsen 21/6-22/7 

Også onsdagen blir en produktiv dag hvor du fokuserer mye fremover. Du har det gøy på jobben, og det gjør at du lett glemmer tiden både når det gjelder lunsj og at du skal gå hjem. Dette fungerer bra så lenge du ikke har planlagt lunsj med noen eller må passe på en avtale etter jobb. 

Løven 23/7-22/8 

I dag motiverer du deg selv til å være modigere og ta opp en sensitiv sak med en sjef. Du pleier å unngå konflikter med denne personen fordi han eller hun er så autoritær, men i dag bestemmer du deg for å ta tyren ved hornene. Dette er en beslutning du ikke vil angre på. 

Jomfruen 23/8-22/9 

Du trenger å gå gjennom økonomien, enten innenfor ditt arbeidsområde eller privat. Du har en større investering på gang, men for at den skal fungere, må du ha kontroll over tallene. Du får hjelp av en person som kan se forskjellige muligheter for å spare og som vet hvordan man legger opp en langsiktig bærekraftig budsjett. 

Vekten 23/9-22/10 

I dag kommer det jord inn i ditt tegn, og det roer deg ned og gjør deg mer fokusert. Du benytter anledningen til å rette opp det som har gått galt tidligere i uken, og du sørger også for å få gjort litt ekstra i dag slik at du ligger godt an. Kvelden handler om å gjøre ting som gir deg inspirasjon og glede.

Skorpionen 23/10-21/11 

På onsdagen stabiliseres energiene i ditt tegn, og du begynner å jobbe litt mer metodisk. Dette er en dag hvor du gjør ting etter lister eller på en strukturert måte. En god dag å få alle detaljer på plass. På ettermiddagen kan du møte noen som vekker sterke følelser.

 Skytten 22/11-21/12 

I dag er det bra hvis du kan være stille og lytte i stedet for å komme med en masse synspunkter. Skytten er av natur snakkesalig og har ofte meninger om det meste, men i dag vil du lære mer hvis du observerer og bruker ørene. I løpet av dagen møter du flere inspirerende personer. 

Steinbukken 22/12-19/1 

Du er organisert og veldig målbevisst i dag, noe som gir de resultatene du håpet på. Du er en person som er strukturert og ganske rigid når det kommer til arbeidet eller studiene dine, men det er nettopp den disiplinen som gir deg gode resultater. 

Vannmannen 20/1-18/2 

I dag gjør du en større investering i din fremtid. Det kan være at du signerer en ny kontrakt, kjøper et hus eller en leilighet, eller melder deg på en kurs. Du er glad for å ta dette steget, uansett om du gjør det alene eller sammen med familien din. Kvelden handler om å feire. 

Fiskene 19/2-20/3 

Du har en investering i tankene, men den vil kreve både penger, tid og engasjement. I dag utforsker du markedet for å se om du har tenkt riktig eller feil når det gjelder denne investeringen. Det kan være en bedrift du vil starte, men det kan også være en bolig eller et stykke land.

Powered by Labrador CMS