Dagens Horoskop: Onsdag 15. Januar

Slik blir din onsdag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

I dag finner du glede i å irettesette en person og alt den gjør feil, fordi du vet at det irriterer denne personen. Du synes det er veldig morsomt å se denne personen sint. Kvelden handler om en sport.

Tyren 20/4-20/5

Tyens tid er her nå, så du skal passe på å utfordre deg selv litt. Sett i gang med en kreativ hobby, prøv å komme deg ut etter jobb og treff en venn eller gå på trening. Du har mer energi enn du har hatt på lenge i tenget ditt, så sørg for å utnytte den.

Tvillingene 21/5-20/6

I dag får du en beskjed du har ventet på lenge, men den er ikke helt det du ville høre. Først blir du veldig skuffet, men så innser du at du faktisk har visst dette innerst inne, selv om du i det lengste håpet på at det var feil.

Krepsen 21/6-22/7

Du er lei en person i din bekjentskapskrets som bare fører med seg negativ energi. Alt denne personen gjør, er å sutre og bli irritert om han/hun ikke får all oppmerksomheten. Du begynner å bli ganske lei av å gjøre denne personen til lags hele tiden.

Løven 23/7-22/8

Du prøver å være litt mer kreativ i dag, og det gir resultater. Du kommer ut av din komfortsone og ser ting på en annen måte. Du har Jupiters åpenhet på din side, noe som hjelper deg med å bli litt mer tolerant og litt mindre mistenksom.

Jomfruen 23/8-22/9

Du er treg i dag, men det gjør deg ingenting. Alle har dårlige dager og det får du også lov til å ha. Unn deg selv et lavere tempo og still ingen direkte krav til prestasjon i dag. Det er bedre å bare gjøre én ting om gagen og jobbe på, til det er på tide å gå hjem.

Vekten 23/9-22/10

Onsdagen handler om fordommer og om å våge å ta plass i ulike sammenheng. Du innser at mange mennesker rundt deg, er mer trangsynte enn de selv er villige til å innrømme. De tror de vil forandre verden, men i selve verket er de ganske fornøyde med hvordan ting er akkurat nå.

Skorpionen 23/10-21-11

Du lar din idérikedom få blomstre i dag. Du vil vise at du er en person med masse tanker og ideer. En kollega som tenker som deg, vil gjerne at dere skal jobbe sammen som et team. Dette er en bra mulighet for deg å lære å kjenne denne personen bedre.

Skytten 22/11-21/12

I dag prøver du å vise hvem du er og det er ganske bra. Du vinner respekt hos visse personer som du ikke kjenner så godt, og du synes det er deilig å kunne bevise at du faktisk har mer å komme med enn din sjarme.

Steinbukken 22/12-19/1

Onsdagen handler om å trappe opp for å nå et visst mål. Det blir en tøff dag, men du er fornøyd med å kunne levere bedre enn før. Du merker at du har utviklet deg enormt det siste halve året, og nå beviser du det enda en gang.

Vannmannen 20/1-18/2

Dagen handler om å oppmuntre, støtte og prøve å motivere en person til å gi det lille ekstra. Du lykkes bedre enn forventet og du kan ikke la være å bli annet enn stolt når andre leverer mer enn forventet. Kvelden handler om å ta en beslutning.

Fiskene 19/2-20/3

Det finnes mange tanker og funderinger hos deg akkurat nå. En del tanker er ganske mørke, mens andre er drømmende og lyse. Ditt problem, er at du drar deg unna dine omgivelser mentalt, for å kunne fly inn i din egen fantasiverden.

Powered by Labrador CMS