horoskop

Dagens horoskop: Onsdag 14. juni

Slik blir din onsdag.

Publisert

Væren 21/3-19/4

Onsdagen handler om å være enkel og direkte i måten du utfører oppgavene dine på. Noen ganger kan du komplisere ting unødvendig, men i dag har du sjansen til å finne en mer jordnær tilnærming til arbeidet ditt. Du får hjelp av en sjef som er flink til å gi tilbakemeldinger. Kvelden handler om penger.

Tyren 20/4-20/5

På onsdagen har du det gøy fordi du tillater deg å være litt kunstnerisk på jobben. Tyren har god smak og legger gjerne ned energi og innsats for å skape en harmonisk atmosfære rundt seg, noe du viser frem i dag. Kvelden handler om en interesse du nylig har utviklet.

Tvillingene 21/5-20/6

Etter et ganske mislykket forsøk på å løse visse problemer i går, gjør du et nytt og mer gjennomtenkt forsøk i dag. Det viser seg å være mye mer effektivt å aktivt lytte til familien din og forstå kjernen i problemet. I dag kommer dere til en godkjent løsning for alle involverte parter.

Krepsen 21/6-22/7

I dag er det viktig å tenke på måten du kommuniserer på. Det er ingen tid til å være annet enn ganske kortfattet og direkte, noe som gjør det enda viktigere å tenke på hvordan du sier ting heller enn hva du sier. Du har en kollega som er ganske følsom, så det gjelder å være ekstra forsiktig.

Løven 23/7-22/8

Onsdagen byr på litt mer kreative oppgaver. Her får du bruke god smak og en følelse for detaljer. Det blir en morsom, men samtidig utfordrende dag. På kvelden passer det bra med noe mer aktivt, som sport eller trening. Du trenger å bevege deg.

Jomfruen 23/8-22/9

Både i dag og i morgen ser det ut til at du har planlagt aktiviteter enten etter jobb eller til og med i arbeidstiden. Det blir hektiske, men morsomme dager, og det gjelder at du prioriterer riktig. Kvelden byr på underholdende og litt annerledes aktiviteter.

Vekten 23/9-22/10

Onsdagen blir en passende aktiv dag der du jobber hardere på formiddagen og tar det litt roligere etter lunsj. Mye av denne dagen handler om å omdanne teorier til praktiske løsninger. Det blir en interessant og utviklende dag. Kvelden byr på nyheter.

Skorpionen 23/10-21/11

I dag velger du å sette en strek over en vanskelig periode i livet ditt. Det har vært en tung beslutning å legge dette bak deg, men nå som du har gjort valget føles det bra. Du tar nye tak og ser fremover. Det er en håpefull følelse knyttet til stjernetegnet ditt i dag.

Skytten 22/11-21/12

Onsdagen byr på fysisk arbeid som først og fremst utfordrer musklene dine, ikke hjernen. Du synes det kan være deilig å slippe å tenke så mye av og til. Du lar hendene ta seg av sitt, mens tankene dine vandrer målløst. Kvelden blir morsom og sosial, du møter venner du ikke ser så ofte.

Steinbukken 22/12-19/1

Du vet hvordan det kan være å være ny på jobben, så i dag er det ekstra viktig å få en ny kollega til å føle seg velkommen. Selv om du kanskje ikke har mye tid til vedkommende, bør du likevel ta deg tid til å vise vedkommende rundt og spørre litt om bakgrunnen deres. Det krever ikke mye for at en person skal føle seg sett.

Vannmannen 20/1-18/2

Også onsdagen blir lang og intens, men nå begynner du å få taket på hvordan du skal organisere arbeidet ditt for å være så effektiv som mulig. Denne dagen har du en givende samtale med en bekjent. Dette kan føre til spennende nye oppdrag på sikt.

Fiskene 19/2-20/3

I løpet av onsdagen mister du litt energi. All den herlige energien fra begynnelsen av uken er borte, og du føler deg umotivert. Det du trenger er å jobbe uten å tenke for mye. Hvis du har rutiner som fungerer bra, trenger du ikke å være på topp. I dag får du høre nyheter som angår en yngre slektning.

Powered by Labrador CMS