horoskop

Dagens horoskop: Onsdag 14. februar

Slik blir din onsdag.

Publisert

Væren 21/3-19/4 

Onsdagen handler om hverdagsluksus, men også om kjærlighet og omtanke. Du trenger ikke å ha en partner i livet ditt for å vise litt ekstra varme denne dagen. På jobben kan du oppleve at en kollega er ekstra flørtete i dag, det er bare å ta det som et kompliment.

Tyren 20/4-20/5 

Med månen i Tyrens tegn forsterkes din sensuelle side, og du blir veldig opptatt av å vise både kjærlighet og omtanke. For nyforelskede Tyrer er det kanskje hele pakken med blomster, middag og oppmerksomhet, men for de som ikke har et forhold fokuserer du mer på familie og venner.

Tvillingene 21/5-20/6 

Onsdagen handler om tvil. Det du var så overbevist om i begynnelsen av uken føles ikke like bra i dag. Du begynner å lure på om du har tatt feil valg, og tvilene dine kan skape problemer for deg. I løpet av dagen søker du veiledning hos en sjef som har bedre innsikt i emnet enn deg.

Krepsen 21/6-22/7 

Krepsen er et romantisk tegn, selv om du kanskje ikke vil innrømme det høyt. Denne dagen handler mye om å vise følelser, kjærlighet og å overraske med en romantisk gest. Det kan også være du som blir overøst med oppmerksomhet, og det er noe du synes er veldig hyggelig.

Løven 23/7-22/8 

I dag lander månen i Tyrens tegn, og med det kommer det en ro og harmoni i horoskopet ditt. Denne dagen handler om å være metodisk, men det er også rom for kjærlighet og romantikk, spesielt for nyforelskede Løver. Kvelden blir koselig, men sen.

Jomfruen 23/8-22/9 

I dag går månen tilbake til jorden, og det skaper en ro inni deg. Venus er også i en gunstig posisjon, noe som forsterker din mer sensuelle side. Dette er en dag som handler om følelser, romantikk og kjærlighet, spesielt for Jomfruer i et forhold. Som singel er du åpen for å møte noen.

Vekten 23/9-22/10 

I dag er det på tide å tenke litt på fremtiden. Du bør stoppe opp og vurdere om du er på rett vei. Det er ofte vanskelig å tenke klart når man er midt i noe. Kvelden kan by på en fin overraskelse fra en familiemedlem.

Skorpionen 23/10-21/11 

I dag er det alle hjerters dag, og da tenker dine medmennesker at en så lidenskapelig person som deg burde være helt oppslukt av romantikk. Du blir heller motsatt. Du synes det er altfor kommersielt og for lite ekte følelser denne dagen. Du kan til og med virke gretten i dag.

Skytten 22/11-21/12 

Selv om du viser veldig mye omsorg mot dine nære i dag, er det faktisk du som blir mest bortskjemt. Din familie eller dine venner vil gjerne gi tilbake litt av alt du har gitt til dem. Denne dagen går virkelig i hjertets tegn, både billedlig og bokstavelig talt.

Steinbukken 22/12-19/1 

Du er egentlig ingen romantiker, men en hemmelig beundrer og en overraskelse kan til og med få den pragmatiske Steinbukken til å smelte litt. Det blir en spennende dag der du tester noe nytt, og du lar deg rive med av dagens romantiske atmosfære.

Vannmannen 20/1-18/2 

Onsdagen er en dag som handler om de personene som står deg nærmest. Det kan være familien som helhet, din partner eller et barn. Selv om du ikke er så veldig opptatt av det kommersielle rundt alle hjerters dag, synes du det kan være hyggelig å feire litt. Du mener at hvis det er noe å feire, bør det feires.

Fiskene 19/2-20/3 

Under onsdagen blir du mer og mer påvirket av jordens energi, og det forankrer deg i virkeligheten. I dag avslutter du ting og jobber i et godt tempo. Denne dagen handler også om romantikk, noe de fleste Fisker er eksperter på. Du vet nøyaktig hvordan du vil bli beundret, men også hvordan du skal vise kjærlighet til andre.

Powered by Labrador CMS