horoskop

Dagens horoskop: Onsdag 13. mars

Slik blir din onsdag.

Publisert

Væren 21/3-19/4 

Selv på onsdag prøver du å være metodisk og gjøre én ting om gangen. Du unngår bevisst alt stress og prøver å ikke tenke lenger enn oppgaven foran deg. En sjef prøver å legge mer arbeid på deg, men du står opp for deg selv og sier ifra. 

Tyren 20/4-20/5 

Du har noen må gjøre i dag som du bør rekke, men ellers er dette en herlig egoistisk dag der du kan prioritere deg selv og dine behov. Du synes det er gøy å ta vare på deg selv, og du koser deg gjerne med hjemme-spa om du ikke har økonomien til å gå på et ekte. Tyrer liker luksus, men vet hvordan man koser seg på et budsjett. 

Tvillingene 21/5-20/6 

I begynnelsen av uken følte du at ingenting kunne gå galt, men i dag legger du merke til at i din iver etter å bli ferdig med visse ting, har du slurvet litt med detaljene. I dag må du rette opp feilene du har gjort. Privat er du litt roligere i dag, du steller gjerne hjemme og gjør forberedelser til våren, og lar din kunstneriske side blomstre. 

Krepsen 21/6-22/7 

I dag kommer jorden inn i ditt tegn når månen går inn i Tyren. Det vil stabilisere noe av uroen i horoskopet ditt. Du lander i det du holder på med, og før dagen er omme, har du klart å få gjort en hel del. Kvelden blir koselig og sosial. 

Løven 23/7-22/8 

I dag øker du tempoet på jobben fordi du vil rekke så mye som mulig. Du kan være veldig effektiv når du først vil. Privat har du også mye å gjøre. Du har frivillig tatt på deg mange forskjellige oppgaver både fra venner og familie. 

Jomfruen 23/8-22/9 

I dag prøver du å unngå hardt arbeid fordi du er veldig sliten. Noen kolleger kan oppleve at du prøver å unngå ansvar, men for deg handler det om å faktisk lytte til kroppen din. Jomfruen pleier vanligvis å pushe seg selv når kroppen sier nei, men i dag vet du at du verken har den fysiske eller mentale styrken til å presse deg selv. 

Vekten 23/9-22/10 

Etter å ha lagt grunnlaget for en ny beslutning eller et nytt prosjekt på jobben, er det på tide å komme i gang ordentlig. I dag er det veldig viktig at du tenker klart, hvis du stresser, er det stor risiko for å gjøre unødvendige feil. En sjef er der og støtter deg om du trenger det. Kvelden handler om en eldre slektning. 

Skorpionen 23/10-21/11 

I dag forsvinner den herlige energien du har hatt i begynnelsen av uken, og det kan føre til en nedtur for deg. Du har verken energi eller lyst til å ta tak i ting. Dette er en dag som passer bra for rutinearbeid og mindre prosjekter. Kvelden handler om hjemmekos og en familievenn.

Skytten 22/11-21/12 

I dag kommer det nyheter som angår din arbeidsplass. Dette er noe du har ventet på, men som du ikke trodde ville skje helt ennå. På ettermiddagen kan du få kritikk av en kollega som liker å peke på andre, men har vanskelig for å ta imot kritikk selv. 

Steinbukken 22/12-19/1 

I dag har du fullt opp med å organisere en reise eller en utflukt. Det kan være alt fra en hel ferie til noe som har med jobben å gjøre. Du har mye å tenke på, og det gjelder å ha kontroll på mange små ting samtidig. Kvelden byr på hjemmekos og hverdagsluksus. 

Vannmannen 20/1-18/2 

I dag fokuserer du på et familiemedlem som du ikke kommer til å se på en stund. Det kan være grunnet flytting, en reise eller at vedkommende skal studere på et annet sted. Det blir litt trist, men likevel koselig. Du vet jo at personen kommer til å ha det bra. Kvelden handler om familien. 

Fiskene 19/2-20/3 

I dag er det bra hvis du tenker rasjonelt og handler etter en viss agenda. Blir du for ustrukturert, kan du gå glipp av viktige ting, og da vil du få mer arbeid senere. Selv om du ikke er det mest praktiske tegnet i stjernetegnet, kan du legge opp en god strategi når det trengs.

Powered by Labrador CMS