horoskop

Dagens horoskop: Onsdag 13. desember

Slik blir din onsdag.

Publisert

Væren 21/3-19/4 

Onsdagen bringer med seg en følelse av at du ønsker å gjøre en endring. Det kan være knyttet til både privatlivet og jobben, men mest sannsynlig handler det om jobben. Dette er en snikende overbevisning som vil vokse seg sterkere. Den starter med en følelse av utilfredshet.

Tyren 20/4-20/5 

Onsdag er årets siste nymåne i Steinbukkens tegn, og den gir deg både drivkraft og energi til å se fremover. Dette blir en dag der du kombinerer hardt arbeid med hvile og fornøyelser. Du sørger for å nyte de ekstra pausene du tillater deg.

Tvillingene 21/5-20/6 

I dag føler du kanskje at du ikke strekker til helt, og det gjør deg frustrert. For deg handler det ofte om at du setter for høye krav til deg selv for å lykkes. Ettermiddagen kan by på en hyggelig overraskelse og litt kos med kollegene over kaffe.

Krepsen 21/6-22/7 

Nymånen handler om en ny start, men også om å ta kontroll over dine beslutninger. Denne dagen blir begge deler. Du finner en trygghet i å ta avgjørelser både hjemme og på jobben. Du starter også noe helt nytt, og det føles både spennende og stimulerende.

Løven 23/7-22/8 

I dag er det nymåne, noe som betyr at du får en sjanse til å starte på nytt. Det kan være i en relasjon, et prosjekt eller et område i ditt privatliv. Det viktigste er at du gir deg selv denne muligheten. Noen ganger er det ikke bare det enkleste, men også det eneste, for å komme videre.

Jomfruen 23/8-22/9 

Onsdagen handler om å være litt snill mot deg selv og ikke hele tiden stille krav om å prestere. Ta en lussekatt og en lang kaffepause i stedet for å fullføre den siste oppgaven. Du fortjener en pause i denne ganske hektiske perioden. Kvelden handler om en litt uvanlig sms.

Vekten 23/9-22/10 

Denne dagen er veldig symbolsk for deg. Det handler om lyset i mørket og troen på fremtiden. Om mulig, deltar du gjerne i en Lucia-markering bare for å oppleve stemningen. Ellers kan du feire med noen lussekatter sammen med kollegene dine. Hjemme tenner du gjerne lys og koser deg.

Skorpionen 23/10-21/11 

I dag viser du frem dine sosiale ferdigheter og sjarmen din i omgivelsene. I dag kan du være litt rampete og lage litt sprell på jobben. Du liker å røre i gryten og få ting til å skje. På kvelden er du åpen for det meste, kanskje en spontan after work med kollegene.

Skytten 22/11-21/12 

I dag får du muligheten til å endre litt i dine vanlige rutiner. En sjef deler kunnskap, og du føler at du lærer mye bare ved å lytte. Dette blir en morsom dag som også kan by på både en overraskelse og en vri.

Steinbukken 22/12-19/1 

Den siste nymånen dette året gir deg en mulighet til å revurdere, men også en sjanse til en ny, frisk start. Det blir en forvirrende dag med et tilbud som på en måte virker for godt til å være sant. Dagen byr også på Lucia-feiring og gode nyheter.

Vannmannen 20/1-18/2 

I dag tar du en emosjonell beslutning som egentlig burde inkludere resten av familien, men av en eller annen grunn bestemmer du deg uten å rådføre deg med noen andre. Hvordan dette blir mottatt av dine nære og kjære gjenstår å se.

Fiskene 19/2-20/3 

I dag er du roligere. Du tar deg tid til å både tenke og føle etter. Du får muligheten til å påvirke arbeidet ditt i dag. Det kan handle om alt fra endringer i timeplanen til en helt ny rolle på jobben. Dette er en beslutning du trenger litt tid til å tenke gjennom.

Powered by Labrador CMS