horoskop

Dagens horoskop: Onsdag 12. juni

Slik blir din onsdag.

Publisert

Væren 21/3-19/4

Onsdag handler om å tenke praktisk og gjøre ting for din egen skyld, ikke for å tilfredsstille alle andre. Du kan noen ganger være en "people pleaser", men i dag skal du tillate deg selv å være egoistisk og sette dine egne behov først.

Tyren 20/4-20/5

Du er uvanlig fleksibel for å være en Tyr denne onsdagen. I stedet for å holde deg til din faste rutine, synes du det er gøy når du plutselig må tenke om for å rekke å møte en venn eller jobbe et annet sted. Akkurat nå er du påvirket av vann, noe som gjør det lettere for deg med omstillinger.

Tvillingene 21/5-20/6

I dag er du stresset, og det merkes spesielt på hvor vanskelig du har for å gjøre en ting om gangen. Du flakker rundt og prøver å starte alle mulige prosjekter, et her og et der. Dessverre resulterer din ustrukturerte måte å jobbe på i enda mer arbeid. Kvelden byr på nyheter.

Krepsen 21/6-22/7

I dag vil du ha svar fra en sjef. Det begynner å bli knapp tid, og du begynner å ane at sjefen din utsetter dette fordi det ikke er til hans/hennes fordel. Sett personen på plass og krev svar på spørsmålet ditt. Krepsen misliker vanligvis konfrontasjoner, men i dag kan det være den beste måten å få svar på.

Løven 23/7-22/8

I dag går Månen inn i Jomfruens tegn, og da er det på tide å begynne å tenke praktisk. Denne dagen handler om å nærme seg problemene sine på en rasjonell og logisk måte. Du vil ikke stresse deg selv unødvendig. En sjef kommer med, etter din mening, urettferdig kritikk.

Jomfruen 23/8-22/9

I dag stilles du overfor et ultimatum, noe du misliker sterkt. Du vil helst unngå å velge, men du må ta en beslutning innen kort tid. Dagen handler også om å kunne hjelpe en person som har hjulpet deg mange ganger. Kvelden blir hyggelig og sosial.

Vekten 23/9-22/10

Du har mye å gjøre på jobben, og det kan skape en trykket stemning blant kollegene dine. I dag fokuserer du på å prøve å lette opp stemningen og få medarbeiderne dine til å bli litt mer positive generelt. Kvelden handler om å nyte at sommeren endelig er her.

Skorpionen 23/10-21/11

Du er en person med en veldig utpreget rettferdighetssans. Mange ganger kan Skorpionen bli litt vel svart-hvitt i sin måte å dømme situasjoner på, du forstår deg ikke på gråtoner. Enten gjør man rett, eller så gjør man feil, ifølge deg, ingenting imellom. I dag oppstår en situasjon som ikke blir så enkel å bedømme.

Skytten 22/11-21/12

På onsdag er du mer effektiv enn vanlig. Du fullfører flere prosjekter, både på jobb og privat. Vanligvis er du en person som gjerne starter ting, men som har vanskelig for å avslutte dem. I dag sørger du for å avslutte mange slike prosjekter, og du er fornøyd med innsatsen din.

Stenbukken 22/12-19/1

I dag er du i godt humør, men litt treg i kroppen, så du gjør gjerne ting i et roligere tempo. Uansett hvilke aktiviteter du har planlagt, sørger du for å ikke stresse. Du vil oppleve, og en del av opplevelsen er å ta det rolig. Hvis du jobber, prøver du å sørge for å ha tid til å være sosial med kollegene dine.

Vannmannen 20/1-18/2

Det har vært en stressende start på uken, og du føler at du trenger en pause fra dine daglige oppgaver. Onsdag handler om å gjøre litt annerledes ting og ta det roligere. Ved å dele opp dagen i forskjellige deler, klarer du å redusere tempoet både fysisk og mentalt.

Fiskene 19/2-20/3

I dag prøver du å motivere deg selv til å jobbe i en viss retning, men det er vanskelig siden flere av dine kolleger mener at du gjør feil. Det handler om å etablere vaner og sette rutiner, men det er tøft når ikke alle samarbeider. Kvelden handler om et barn eller et dyr.

Powered by Labrador CMS