horoskop

Dagens horoskop: Onsdag 12. april

Slik blir din onsdag.

Publisert

Væren 21/3-19/4

Hvis du har fri denne onsdagen, er du ute så mye du kan. Du føler at du våkner til liv når du er ute i naturen. Hvis du jobber, prøver du å kombinere det med en fysisk aktivitet. Akkurat nå har du et sterkt behov for å bevege deg.

Tyren 20/4-20/5

I dag gjør du ting etter en innøvd rutine, og alt føles trygt. Enten du jobber på kontoret eller hjemme, følger du en forhåndsbestemt rutine. I løpet av dagen blir du tvunget til å avvike litt fra planene dine, og da gjelder det at du kan ta endringen med ro og ikke bli irritert.

Tvillingene 21/5-20/6

Også i dag agerer du litt som en eremitt og holder deg unna. Selv om du kan tenke deg å være sosial etter jobben eller i pausen, foretrekker du å arbeide alene. Kvelden handler om en hobby og en måte å uttrykke din kreativitet på.

Krepsen 21/6-22/7

Det er høyt tempo og mye å gjøre i dag, men hvis du er uthvilt, vil du kunne levere. For deg handler jobben mye om dagsformen din. En opplagt og glad kreps kan utføre mirakler, mens en sliten kreps vanligvis stikker kjepper i hjulene. Du er en følelsesmessig person.

Løven 23/7-22/8

Du føler deg ikke spesielt sosial i dag og holder deg litt for deg selv. Du jobber bra hvis du får bestemme hvordan du skal legge opp arbeidet ditt, men alt blir kaos hvis noen blander seg inn. Om kvelden trenger du å koble fra jobben og tenke på noe morsommere.

Jomfruen 23/8-22/9

På onsdagen har du mye planlagt, og du må være ganske streng mot deg selv for å klare å holde tidsskjemaet ditt. Noen ganger kan du bli opptatt av ting du holder på med, spesielt når det er noe du synes er gøy, og da glemmer du både tid og sted.

Vekten 23/9-22/10

Dagen handler om rutiner og om å få ting gjort. Det blir en delvis ensformig dag der det ikke skjer så mye, men av og til er det bra å ha en dag uten overraskelser. Kvelden blir morsommere. Da er du sosial og tilbringer tid med venner. Pass bare på at det ikke blir for sent.

Skorpionen 23/10-21/11

Selv om du fortsatt gjerne å holder deg litt for deg selv, er du mer sosial i dag, i alle fall utenfor jobben og i pausene. Du vil gjerne oppdatere deg på hva som skjer i verden, og da vet du at litt sladder ved kaffemaskinen kan avsløre mye.

Skytten 22/11-21/12

I dag takler du et problem med både logikk og entusiasme. Du synes det er litt morsomt å finne ulike løsninger på dette dilemmaet. For deg handler det om å se muligheter i stedet for hindringer, og det klarer du i dag. Kvelden blir underholdende.

Steinbukken 22/12-19/1

I dag øker forventningene til deg på jobben og du får vist at du kan ta ansvar og at du er lærevillig. Det blir en intens dag som går fort. I dag snakker du mye med en kollega som har et spesielt godt øye til deg. Du merker at hen flørter, men du gjør ikke så stor sak av det.

Vannmannen 20/1-18/2

Onsdagen blir veldig lang og intens på feil måte. Det er så mye du må rekke på kort tid, før en utsatt frist, men du får problemer fordi det er så mange som maser på deg og trenger kunnskapen din andre steder. Om kvelden trenger du å rydde tankene gjennom trening, for eksempel.

Fiskene 19/2-20/3

I dag får du taket på denne litt nye måten å jobbe på. Når du først finner en metode som fungerer for deg, pleier du å brilliere. Du gjør kanskje ikke som alle andre, men du leverer et bra resultat, og det er det viktigste. Kvelden blir kjærlig.

Powered by Labrador CMS