horoskop

Dagens horoskop: Onsdag 11. oktober

Slik blir din onsdag.

Publisert

Væren 21/3-19/4 

På onsdag vil du bare gjøre ting på din måte, så unngå situasjoner som kan kreve kompromisser, som for eksempel gruppearbeid eller andre former for samarbeid. I løpet av dagen hører du et rykte om en kollega, og det du hører vekker nysgjerrigheten din.

Tyren 20/4-20/5 

Også onsdagen handler om å jobbe effektivt og legge en strategi for fremtiden. Du kan kjede deg i løpet av dagen, men når du er ferdig, vil du føle en dyp tilfredshet over at du faktisk har vært så disiplinert. Kvelden handler om å unne deg noe som belønning etter en hard dag.

Tvillingene 21/5-20/6 

På onsdag kan du ved et uhell uttrykke deg litt klønete, og det kan såre en kollega. Problemet er at han eller hun sjelden viser følelser, så hele dagen kan gå før du merker at noe er galt. Om kvelden må du håndtere et personlig dilemma.

Krepsen 21/6-22/7 

På onsdag er du veldig egoistisk, men du står for det. I den situasjonen du er i, har du ikke råd til å tenke på andre enn deg selv og dine nærmeste. Du pleier ikke å være så selvopptatt, men i dag føler du at du må være det for din egen del.

Løven 23/7-22/8 

Som Løve er du vant til å ta ledelsen og være i rampelyset, men i dag prøver du å holde en lavere profil for å unngå oppmerksomheten fra sjefene dine. Du vil rett og slett ikke ha mer oppmerksomhet, fordi det vanligvis betyr mer arbeid for deg.

Jomfruen 23/8-22/9 

I dag avtar de utfordrende energiene fra begynnelsen av uken, noe som gjør hele onsdagen avslappet og rolig. Du føler deg hel, harmonisk og fokusert. I løpet av dagen kan en eldre slektning ta kontakt med en litt merkelig forespørsel. Du lurer på bakgrunnen for forespørselen.

Vekten 23/9-22/10 

Onsdagen kan bringe et forslag som innebærer en litt større privat investering. Som Vekt har du ofte vanskelig for å bestemme deg, men den beroligende påvirkningen fra jorden hjelper deg med å veie fordeler og ulemper på en måte som får deg til å føle deg trygg med beslutningen din.

Skorpionen 23/10-21/11 

Mye av onsdagen handler om å finne feil og håndtere akutte situasjoner på jobben din. Det er mye som haster akkurat nå, og du lurer på hvordan det kunne komme så langt før noen trakk i nødbremsen. Egentlig er det verken tid eller sted for å fundere så mye, du bør heller handle.

Skytten 22/11-21/12 

Onsdagen gir deg muligheten til å jobbe i høyt tempo uten å stresse. Det blir en virkelig god dag der du føler deg nyttig samtidig som du faktisk setter pris på det du gjør. I dag er det rom for en spontan aktivitet etter jobben. Noen tilbyr deg å bli med på noe du lenge har ønsket å prøve.

Steinbukken 22/12-19/1 

Onsdagen begynner ganske harmonisk, men etter en rolig start blir det travelt hele dagen og godt inn i kvelden. Du føler at det eneste du gjør denne dagen er å løpe rundt i andres ærend uten å ha tid til det du selv vil gjøre. Kvelden blir morsom, men utfordrende.

Vannmannen 20/1-18/2 

Også onsdagen handler om å få mye gjort på kort tid. Det blir en intens dag der det er viktig at du veksler mellom arbeid og pauser, ellers vil du ikke holde ut. I dag presenterer en slektning eller familiemedlem en plan for våren som de har utarbeidet. Du blir imponert.

Fiskene 19/2-20/3 

Onsdagen blir en god dag hvis du kan jobbe praktisk i stedet for teoretisk. Det er når det involverer papirarbeid og tall at ting blir vanskelige for deg. Da forveksler du ting, og ingenting går helt som du har tenkt. Om kvelden vil du nyte hyggelig selskap og frisk luft.

Powered by Labrador CMS