horoskop

Dagens horoskop: Onsdag 11. januar

Slik blir din onsdag.

Publisert

Væren 21/3-19/4

Det er ulike måter å se på situasjonen du befinner deg i i dag. På den ene siden kan det være en unik mulighet, men fra den andre siden kan det handler om tap. Du må bestemme hvordan du skal konfrontere denne situasjonen.

Tyren 20/4-20/5

Onsdagen blir hyggelig. Selv om du har en del å stå i, kan du jobbe selvstendig og det passer deg godt. Selv om du liker å jobbe i grupper så foretrekker du å styre tiden din selv. I løpet av dagen møter du en fascinerende person.

Tvillingene 21/5-6/20

Du uttrykker deg klart og tydelig, noe som ikke gir rom for tvil og det er bra. I det siste har du havnet i vanskelige situasjoner nettopp fordi du har vært litt vag med hva du mente. I dag får du høre morsom sladder, noe som er oppløftende

Krepsen 21/6-22/7

Hele onsdagen vil være veldig stressende, spesielt fordi du har utsatt jobben i ganske lang tid. Nå er det ingen ekstra margin å gå på og da er det bare å bite i det sure eplet og gjøre det som forventes av deg. Kvelden handler om personlig suksess.

Løven 23/7-22/8

Du er roligheten selv i dag og det trengs fordi kollegaen din er på kanten. Du vet hvordan du skal håndtere denne personen før de blir hysterisk og din måte å håndtere din kollega på vekker beundring hos en sjef. Sjefen begynner å se deg mer og mer som en leder.

Jomfruen 23/8-9/22

Du gjør sjelden feil, men i dag oppdager du at du gikk glipp av en viktig detalj. Din stolthet ber deg feie hele hendelsen under teppet, men moralen din vil at du skal stå for det du gjorde. Spørsmålet er om du vil handle ut fra moral eller stolthet.

Vekten 23/9-22/10

Du føler på en lyst til å trekke deg fra løfter du har gitt. Du vil egentlig ikke holde det du har lovet, men det er ingen god grunn til å bryte løftet ditt så du prøver å utsette det på ubestemt tid. Vennen din ser gjennom deg.

Skorpionen 23/10-21/11

Du er opprørt fordi du innser at du ikke får det du vil i dag. Det handler om at du har gledet deg til dette lenge, så selvfølgelig blir du skuffet når ting ikke går som planlagt. Dagen handler om å tenke om og tenke rett.

Skytten 22/11-21/12

I løpet av dagen prøver du å spørre en venn om noe du har hørt, men denne personen blir veldig stille om det aktuelle emnet. Du begynner å føle at det ligger mer bak denne historien enn det som er synlig for øyeblikket. Du kan ikke la være å begynne å snoke litt.

Steinbukken 22/12-19/1

Dagen handler om en indre eller fysisk reise. Du kommer deg fra et sted til et annet og det er både en merkelig og morsom opplevelse på samme tid. I dag får du også mye historie på kjøpet når du beveger deg i et ukjent miljø.

Vannmannen 20/1-18/2

Du utfordrer deg selv på forskjellige måter og det er bra. Du føler deg bedre når du har noe å virkelig sette tennene i. Kvelden handler om å gjøre ting på din måte eller ikke i det hele tatt. Akkurat nå synes du det er vanskelig å inngå kompromisser. En venn har noe å informere deg om.

Fiskene 19/2-20/3

Du trekker deg unna for å være alene med tankene dine. Etter en periode med bekymring har du endelig kommet til den gjort den konklusjonen at du faktisk kan håndtere en viss mengde tvil uten at det gjør deg opprørt. Kvelden handler om å samle familien.

Powered by Labrador CMS