horoskop

Dagens horoskop: Onsdag 10. januar

Slik blir din onsdag.

Publisert

Væren 21/3-19/4 

I dag blir du mer målorientert og klarer å fokusere på mindre detaljer. Du er ikke like rastløs som vanlig når ting blir kaotisk; tvert imot har en velkommen stahet dukket opp i stjernetegnet ditt som hjelper deg fremover. Det er en kollega du ser litt ekstra etter i dag.

Tyren 20/4-20/5 

Er været fint i dag og du har muligheten, bør du være ute så mye som mulig i dagens lyse timer. Naturen gir sjelen din ro og lar deg bearbeide ting i livet ditt uten å gruble over dem. Denne dagen handler også om en frist og å hjelpe en familiemedlem.

Tvillingene 21/5-20/6 

Du har mange tanker og planer for din fremtid, men for å realisere dem bør du få sjefen din på samme spor. I dag er en god dag å løfte denne typen ideer. Sjefen din har litt ledig tid, så han/hun kan gi deg sin udelte oppmerksomhet. Kvelden handler om å si nei.

Krepsen 21/6-22/7 

Du har ventet på en beskjed eller avgjørelse en stund, og i dag ser det ut til at du endelig får vite hva som skjer. Uansett om det er en beslutning til din fordel eller ulempe, synes du det er godt å slippe å vente. Kvelden handler om humor og varme.

Løven 23/7-22/8 

Du står overfor et veivalg, og det kan være vanskelig å bestemme hvilket valg du skal ta. Dette er en prosess som må få ta tid og fokus. I løpet av dagen får du mye bra input fra en sjef eller en litt eldre kollega. Kvelden handler om familien.

Jomfruen 23/8-22/9 

Onsdagen blir en intensiv dag der det er mer fordelaktig å jobbe fysisk enn teoretisk. Hvis du ikke kan variere måten du jobber på, foretrekker du ting som er mer rutinepreget og prosjekter der du må tenke mye. Kvelden dreier seg om en hemmelighet.

Vekten 23/9-22/10 

Onsdagen handler om rutiner og å få hverdagen til å fungere. Du tar det med ro i dag og er snill mot deg selv. I dag unngår du også alle former for konflikter. Konflikter er vanskelig for Vekten fordi de forstyrrer indre balanse. Kvelden handler om en tekstmelding.

Skorpionen 23/10-21/11 

I dag får du en ny sjanse til å holde det du har lovet tidligere, og det gjør deg virkelig glad. Du er stolt av at du holder ordet ditt, så når du må trekke tilbake et løfte du har gitt, sårer det deg dypt. Kvelden handler om fysiske aktiviteter.

Skytten 22/11-21/12 

I dag kommer det jordenergi inn i horoskopet ditt og det forankrer deg litt mer. Plutselig kan du finne roen til å fullføre ting og ikke hele tiden føle behovet for å starte noe nytt. Dette blir en god dag der du føler at du får gjort veldig mye. Kvelden handler om en venn.

Steinbukken 22/12-19/1 

I dag forbereder du deg for en reise eller en utflukt. Det er en glede og spenning i luften. Dette blir litt som et eventyr for deg. På jobben får du noen oppdateringer om en kommende endring. Du føler deg litt usikker på hvordan du forholder deg til alt det nye.

Vannmannen 20/1-18/2 

I dag har du muligheten til å fokusere helt og fullt på jobben uten å bli låst av andre ting. Det gjør at irritasjonen din forsvinner, og du blir mer avslappet. En viktig del du ikke må glemme er å ikke slurve med søvnen. Du blir alltid i dårligere humør når du er trøtt.

Fiskene 19/2-20/3 

I dag avtar den ildfulle energien i horoskopet ditt, så selv om du fortsatt vil gjøre ting, er det ikke sikkert at du orker å presse deg selv like mye. Det du kan gjøre er å prøve å fokusere på de delene du anser som viktigst, og ikke stille for høye krav til deg selv.

Powered by Labrador CMS