horoskop

Dagens horoskop: Onsdag 10. april

Slik blir din onsdag.

Publisert

Væren 21/3-19/4 

I dag har du vanskelig for å konsentrere deg. Tankene dine vandrer stadig til et tidligere problem som du ikke helt har bearbeidet mentalt ennå. Det handler om noe i ditt privatliv som du burde gi slipp på, men du er ikke klar for det ennå. Noen kolleger kan bli irritert over at du er så lite effektiv i dag.

Tyren 20/4-20/5 

Onsdag får du høre et rykte om en kollega, og du begynner å innse at vedkommendes posisjon som en favoritt er truet. Du har lurt på hvor lang tid det vil ta før sjefene innser hvor overfladisk denne personen egentlig er. Det har tatt veldig lang tid, men nå innhenter handlingene deres dem.

Tvillingene 21/5-20/6 

Selv om humøret ditt ikke svinger like mye som det gjorde tidligere i uken, er du fortsatt følsom, spesielt for kritikk. Når en sjef prøver å gi deg tilbakemelding på en oppgave du har gjort, kan du ta det veldig personlig i stedet for å prøve å lære av det og bli bedre til neste gang.

Krepsen 21/6-22/7 

Etter en emosjonelt kraftig start på uken, føler du deg litt utmattet, så det er bra at onsdagen handler om monotone oppgaver, rutiner og struktur. Det blir en dag der du bare kan fortsette uten å tenke så mye. Kvelden handler om et initiativ.

Løven 23/7-22/8 

Også onsdagen påvirkes av bølgene etter nymånen og solformørkelsen på mandag. Du har fått en klarere innsikt i hva du vil, og det hjelper deg med å ta en viktig beslutning i dag. En venn har ting han trenger å diskutere med deg, så sørg for å ta deg tid til å lytte til ham.

Jomfruen 23/8-22/9 

I dag kommer det dobbelt med jord i ditt tegn, og det kan være bra når du skal takle vanskelige oppgaver som krever tålmodighet. Det mest negative med Tyrens innflytelse på ditt tegn er at du har en tendens til å bli veldig sta og har problemer med å følge med når ting endrer seg raskt.

Vekten 23/9-22/10 

Onsdag handler om praktisk arbeid og å la din kreative side få fritt spillerom. Vekten er veldig kunstnerisk når hen vil, men ofte handler det om tidsmangel eller mangel på tålmodighet. I dag har du nok av begge deler, så slipp løs kunstneren i deg.

Skorpionen 23/10-21/11 

På onsdag går månen inn i Tyrens tegn, og det skaper ro og trygghet for deg. Du blir rett og slett mer harmonisk og åpen. Dette er en god dag for alle former for samarbeid. I dag føler du også behovet for å komme deg ut i naturen, kanskje blir det en lang tur etter jobb.

Skytten 22/11-21/12 

Onsdagen handler først og fremst om å være praktisk. Enten det gjelder klærne du velger eller måten du arbeider på, er det funksjonen fremfor skjønnheten som gjelder. I dag kan du bli tvunget til å arbeide med tall av noe slag, og det gjør deg frustrert. Skytten har vanskelig for å fokusere på denne typen oppgaver.

Steinbukken 22/12-19/1 

I dag har du litt tid til overs mellom ulike arbeidsoppgaver, så du benytter anledningen til å søke litt på jobber, kurs eller kanskje hva det koster å starte noe eget. Det blir en veldig morsom dag fordi du føler at du har kommet et stykke videre i planleggingen din. Kvelden handler om fysisk trening.

Vannmannen 20/1-18/2 

Onsdagen blir stressende fordi du har lovet å få ting gjort hjemme samtidig som arbeidet ditt tar lengre tid enn forventet. Det er ikke lett å være fleksibel i den situasjonen du befinner deg i akkurat nå. Mange vil bli påvirket hvis du blir forsinket, så det gjelder å være litt streng mot deg selv.

Fiskene 19/2-20/3 

Du kan veksle veldig mye både i dine meninger og hvem du tar parti for i en konflikt. Noe av det handler om at du misliker å måtte velge side, men det er også noe innenfor deg som tiltrekkes av å bytte perspektiv og mening med jevne mellomrom. En venn kan oppleve deg som illojal fordi du ikke alltid står fast ved det du har sagt.

Powered by Labrador CMS