horoskop

Dagens horoskop: Onsdag 1. februar

Slik blir din onsdag.

Publisert

Væren 21/3-19/4

Onsdagen handler om å hjelpe hverandre. Noen ganger synes du det er vanskelig å jobbe i gruppe, men i dag ser du verdien av at flere mennesker fokuserer på de samme oppgavene. Det er bedre å være helt ferdig med et par ting, enn å ha begynt på mange ting som ikke blir ferdig. Kvelden dreier seg om en sport.

Tyren 20/4-20/5

I løpet av onsdagen kan du legge opp arbeidet ditt litt mer fritt og det gir hele dagen en fin ro. Selv om du har mye å gjøre til tider, kan du fortsatt ta en pause eller velge å veksle kjedelige oppgaver med noen litt mer interessante. Kvelden handler om å planlegge en tur.

Tvillingene 21/5-6/20

Du føler deg mer energisk og motivert, noe som påvirker både arbeidet ditt og ditt privatliv. Det er heller ikke like tøft å stå opp om morgenen i dag heller, noe som betyr at du spiser bedre. Det er alle disse små puslespillbitene som gjør dagen så bra.

Krepsen 21/6-22/7

I dag har du ekstra mye energi og da passer det bra å møte venner etter jobb eller vie kvelden til en hobby eller sport. Du er veldig følsom overfor kulde og mørke, men det gjør også at du reagerer kraftig så fort dagene blir kortere, varmere og litt lysere.

Løven 23/7-22/8

I dag er du litt mer harmonisk og du forstår ikke alle blikkene du får av folk rundt deg. I din verden er det ikke rart at du er sint nå og da. Løven er en følelsesladet person som ofte lar følelsene styre oppførselen sin. Kvelden blir aktiv.

Jomfruen 23/8-9/22

I dag har du booket et møte med en person du ikke har sett på evigheter. Dette er noen som har vært i livet ditt lenge, men av ulike grunner har dere ikke møttes så ofte i det siste. Det blir en deilig ettermiddag full av varme og sladder.

Vekten 23/9-22/10

I dag har du en tendens til å kjøpe ting du ikke trenger. Enten det er på nett eller i en faktisk butikk, kan du ikke motstå en god deal. Du bør helst unngå denne typen fristelser i dag. Kvelden handler om sterke følelser.

Skorpionen 23/10-21/11

Denne dagen blir litt annerledes. Du står overfor en avgjørelse hvor du må veie økonomi mot dine prinsipper. Nå handler det ikke direkte om dine egne penger, men det ser ut til å ha mer med jobb å gjøre. Dette kan være tøft når din egen interesse står i mot moral og etikk.

Skytten 22/11-21/12

Du kjenner forandringens vind på jobben, og du er ikke helt sikker på om du liker at ting endres. Det kan dreie seg om alt fra nye oppgaver til andre kolleger eller en ny ledelse. Uansett hva som skjer, skaper det en usikkerhet hos deg.

Steinbukken 22/12-19/1

Du føler deg mer energisk denne onsdagen, men det hindrer deg ikke i å bli så sliten så snart du anstrenger deg fysisk. Hvis du kan, bør du ta det med ro i et par dager til. I løpet av dagen får du sjansen til å møte en person du savner veldig. Dere ses ikke så ofte.

Vannmannen 20/1-18/2

I løpet av onsdagen tar du på deg enda mer arbeid og det blir veldig lite effektivt fordi du ikke engang er ferdig med det du skal gjøre. Du vil gjerne hjelpe en kollega, men det vil ikke lønne seg hvis du ikke hjelper deg selv først. Kvelden handler om familien.

Fiskene 19/2-20/3

I løpet av onsdag leter du etter løsningen på et veldig lite, men irriterende problem du har. Dette problemet har stått på lenge og nå har du tenkt til å ta tak i det en gang for alle. I løpet av ettermiddagen er du gjerne utendørs så mye som mulig.

Powered by Labrador CMS