horoskop

Dagens horoskop: Mandag. juni

Slik blir din mandag.

Publisert

Væren 21/3-19/4

Mandagen blir en rolig dag der du får muligheten til enten å jobbe i et behagelig tempo eller å ha fri. Hvis du har muligheten, bør du unne deg en utflukt ut i naturen. Frisk luft og vakre omgivelser gjør godt og hjelper deg med å samle energi.

Tyren 20/4-20/5

Denne dagen blir veldig rolig, spesielt hvis du jobber. Det er en dag der du har tid til å lære opp en medarbeider eller vise et familiemedlem noe nytt. Det blir en morsom dag med latter og humor. Du omfavner ditt indre barn.

Tvillingene 21/5-20/6

På mandagen fokuserer du på praktisk arbeid. Det kan være å skape kunst, lage god mat eller la kreativiteten din flyte fritt. Det blir en morsom dag som gir deg mye. Kvelden handler om fysisk ytelse og å utfordre deg selv.

Krepsen 21/6-22/7

I dag jobber du gjerne med hendene eller bruker dagen til en aktiv hobby eller sport. Det blir en givende dag der du kan fokusere på øyeblikket og legge bort alle tanker om problemer og bekymringer. Kvelden handler om å lytte og ta til deg kritikk.

Løven 23/7-22/8

Denne dagen er du gjerne kreativ, enten hjemme eller på jobben. Din kunstneriske side får mulighet til å blomstre, og du nyter å se resultatene av ditt praktiske arbeid. Hvis du har fri, kan dagen handle om en fysisk aktiv hobby.

Jomfruen 23/8-22/9

Jomfruen setter ikke pris på ukjent terreng, verken i overført betydning eller bokstavelig talt. I dag får du prøve noe nytt enten i form av arbeidsoppgaver eller områder du ikke har vært i før. Det blir litt av et eventyr å orientere deg riktig, men hvis noen skal klare å overgå seg selv, er det deg.

Vekten 23/9-22/10

I dag er du i en vanskelig situasjon fordi du må ta en ganske avgjørende beslutning angående din økonomiske fremtid. Det kan innebære å legge opp en spareplan, gjøre en større investering eller rett og slett tvinges til å lage en budsjetter, noe du synes er kjedelig.

Skorpionen 23/10-21/11

På mandagen har du privilegiet av å kunne tilbringe tid med en person som betyr alt for deg, men som du sjelden ser. Dette blir en fin og givende dag der du virkelig nyter øyeblikket. Kvelden handler om en oppdagelsesferd på ukjent territorium.

Skytten 22/11-21/12

Du vil finne på noe i dag. Uansett om det er ideer knyttet til en hobby eller om du føler en kreativitet i arbeidet ditt, blir det en god dag som går fort fordi du har tid til å vie deg til ting som du synes er morsomme. Kvelden handler om vennskap og tillit.

Steinbukken 22/12-19/1

På mandagen er Månen i Steinbukkens tegn, og det gir deg en solid forankring i jorden uansett hvilke prosjekter du tar på deg. Denne dagen handler om å tenke praktisk, men også om å jobbe selvstendig. Kvelden byr på en overraskelse.

Vannmannen 20/1-18/2

På mandagen prøver du å få orden på noen spørsmål som har vist seg ekstra vanskelig å løse. Du er ganske sliten denne dagen, og det er ikke sikkert at hjernen din henger med. Ta én ting om gangen og lytt spesielt til kroppen din. Du kan være for sta for ditt eget beste.

Fiskene 19/2-20/3

Steinbukken gir ditt tegn en uvanlig sta holdning som du vanligvis ikke har. Denne typen stahet kan være bra, men ikke for deg og ikke i dag. Du kan til og med såre et familiemedlem eller en venn bare fordi du har bestemt deg for at du har rett.

Powered by Labrador CMS