horoskop

Dagens horoskop: Mandag 8. mai

Slik blir din mandag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Det blir en herlig start på uken. Du har masse energi og du nyter dagen i sin helhet. I dag fokuserer du på å få mye gjort slik at du får en god start på resten av uken. Et kompliment fra en kollega gjør dagen enda bedre.

Tyren 20/4-20/5

Det er mye å gjøre i dag, men du har høyt tempo og masse energi fordi månen er i Skytten. Du holder tempo oppe hele dagen, men om kvelden unner du deg å ta det skikkelig med ro. Da henter du deg inn igjen ved å gjøre så lite som mulig.

Tvillingene 21/5-20/6

I dag strømmer det inn en herlig energi i ditt stjernetegn. Du føler deg uvanlig glad og sosial. Denne dagen har du lett for å knytte nye bekjentskaper og det er en god dag for å etablere både private og arbeidsrelaterte kontakter. Kvelden handler om vennskap.

Krepsen 21/6-22/7

I dag har du masse positiv energi i horoskopet ditt og du får morsomme og unike ideer denne dagen. Både din kreativitet og evne til å tenke annerledes kommer til sin rett. På ettermiddagen møter du en venn eller bekjent fra fortiden.

Løven 23/7-22/8

Du starter uken i høyt tempo og det er bra fordi du får mye gjort. Du er veldig effektiv samtidig som du stresser deg opp over alt du ikke rekker å gjøre. Prøv å være litt mer positiv til dine egne prestasjoner i stedet for å rakke ned på deg selv.

Jomfruen 23/8-22/9

Mandagen starter med godt humør og masse skarpe kommentarer. Jomfruen styres av Merkur og det merkes ikke minst på måten du uttrykker deg på. I dag er du ikke bare kvikk i kommentarene dine, du har også en skarphet i dem som kan såre følsomme personer.

Vekten 23/9-22/10

Du er uvanlig pratsom denne mandagen og det er en risiko for at du glipper ut en eller to ting du hadde tenkt å holde hemmelig. Det kan være vanskelig å slutte å prate når du er sammen med noen som er en god lytter. Om kvelden har du en fullpakket timeplan.

Skorpionen 23/10-21/11

I dag har du glimtet i øyet og sjarmen din fanger opp mange beundrere uten at du engang er klar over det. Det blir en morsom, men samtidig utfordrende mandag der du blir tvunget til å utfordre sjefens rutiner. Du liker ikke å gå imot hierarkiet på jobben.

Skytten 22/11-21/12

Uken starter med energi og en positiv flyt. Månen i ditt eget tegn gjør deg mer mottakelig for andres følelser, men den gir deg også en befriende glede og letthet. Det blir en aktiv dag der du får mye gjort. Kvelden blir intens og sosial.

Steinbukken 22/12-19/1

Du har mye å gjøre denne måneden, men det er bra fordi du har så mye rastløs energi inni deg som trenger å komme ut. Du føler at du endelig begynner å komme i samme form som før, og det gjør deg glad. Pass på så du ikke stresser for mye.

Vannmannen 20/1-18/2

Du har forskjellige tider som du må sørge for å holde i dag, og det er ikke din styrke på noen måte. Du har en tendens til å utsette ting til siste sekund, og det kan forårsake problemer for deg. Ved å planlegge kan du unngå unødvendige feil.

Fiskene 19/2-20/3

Du kan oppleve mandagen som ganske stressende. Mye skyldes at du har planlagt et ganske stramt program for dagen, og du har ikke lyst til å endre på noe. Husk å ikke hoppe over mat eller hvile hvis du skal klare å holde ut.

Powered by Labrador CMS