horoskop

Dagens horoskop: Mandag 8. januar

Slik blir din mandag.

Publisert

Væren 21/3-19/4 

Du starter uken med en dobbel dose ild i horoskopet ditt, som gir deg både energi og vilje til å starte nye ting. I dag er virkelig en dag for oppstart. Det gjelder å begynne å planlegge fremover. Det vil bli en aktiv vår, så det er bra å ligge et skritt foran.

Tyren 20/4-20/5 

Du føler en tomhet i dag, kanskje fordi du selv er på et nytt sted eller fordi noen du er nært knyttet til ikke er på jobb i dag. Selv om følelsen lurer mer i bakgrunnen enn å være påtagelig, vil du føle deg litt nedstemt i løpet av dagen. Tyren har vanligvis vanskelig for endringer.

Tvillingene 21/5-20/6 

Du møter en person i dag som du umiddelbart føler samhørighet med. Det kan være en ny kollega, noen ny i bekjentskapskretsen eller gjennom en hobby. Det blir en morsom dag som er både variert og inspirerende på mange måter. Kvelden handler om svaret på et spørsmål du har.

Krepsen 21/6-22/7 

I dag får du innflytelse fra ildtegnene, og det gjør det lettere når du skal ta fatt på krevende oppgaver, spesielt fysisk krevende arbeid. Du kan ha litt problemer med å fokusere nå når vann og ild flyter rundt i horoskopet ditt, men du har energi og vilje, noe som strekker seg veldig langt.

Løven 23/7-22/8 

Du starter uken med en mengde herlig energi. Det er et nytt år, og med det følger nye løfter om å ha det bedre og jobbe hardere. Løven sier ofte at de aldri gir seg selv nyttårsforsetter, det er ikke sant, du uttaler dem bare ikke høyt i tilfelle du skulle bryte dem.

Jomfruen 23/8-22/9 

Alt er litt tungt i dag, og det er slitsomt bare å tenke tanken på å starte opp et nytt prosjekt, men likevel er det akkurat det du må gjøre i dag. Det beste er hvis du bare setter i gang og ikke tenker så mye. Ta tak i eventuelle problemer når de oppstår; du har en tendens til å overanalysere ting.

Vekten 23/9-22/10 

Du starter uken med en følelse av å få en ny sjanse. Det kan handle om at du vil forandre deg selv eller noe i hverdagen din, og med et nytt år følger nye muligheter. I dag er den første virkelige hverdagen der rutinene starter, så sørg for å gjøre den til en god første dag.

Skorpionen 23/10-21/11 

I begynnelsen av uken er det sinne i tegnet ditt som du ikke vet hvor kommer fra. Du er irritert, sint og i dårlig humør generelt. Heldigvis er det en kortvarig påvirkning, og denne gnagende følelsen vil mest sannsynlig forsvinne allerede i løpet av mandagen.

Skytten 22/11-21/12 

Månen går inn i Skyttens tegn i begynnelsen, og det gir deg en dobbel ildenergi som både er bra og dårlig. Vanligvis er doble energier noe helt positivt, men i ditt tilfelle kan det bli litt for mye av det gode. Du kan få vansker med å roe ned såpass mye at du kan fokusere på detaljene.

Steinbukken 22/12-19/1 

På mandag velger du å ta det med ro og senke tempoet skikkelig. Det blir en dag med hvile og restitusjon etter en intensiv helg. Hvis du arbeider, er det i et rolig tempo. Til tross for at du ikke stresser, får du mye gjort. Noen ganger er det bedre å gjøre én ting om gangen.

Vannmannen 20/1-18/2 

På mandag ønsker du å komme deg av sted, men personlige forpliktelser kan hindre deg fra å fullføre planene dine. Hele situasjonen kan gjøre deg irritert. Akkurat nå har du mye energi i horoskopet ditt, og når du føler deg låst, blir du rastløs og i dårlig humør.

Fiskene 19/2-20/3 

På mandag våkner du opp og føler deg som et nytt menneske. Du er opplagt og uthvilt, og du har virkelig lyst til å jobbe. Det finnes en kreativitet og en mengde ideer som du ønsker å sette i gang med med en gang. I tillegg har du mye ildenergi som driver deg enda mer.

Powered by Labrador CMS