horoskop

Dagens horoskop: Mandag 8. april

Slik blir din mandag.

Publisert

Væren 21/3-19/4 

På mandag er det både Nymåne og solformørkelse i ditt tegn. Normalt sett ville en Nymåne i Væren gi deg innsikt i dine dypeste ønsker og hjelpe deg med å realisere dem. Nå vil solformørkelsen holde tilbake den drivende delen og gjøre deg mer tilbøyelig til å dagdrømme i stedet. 

Tyren 20/4-20/5 

Du starter denne uken med en sikkerhet og selvtillit du ikke har hatt tidligere. Hele våren har du pendlet mellom å føle at du gjør det bra og at du ikke kan noe i det hele tatt. Tyren stiller svært høye krav til seg selv, men nå har du innsett at du er bedre enn du tror. 

Tvillingene 21/5-20/6 

På mandag begynner du å merke både Nymånen og solformørkelsen, og det eskalerer i løpet av dagen. Ettersom ilden blir mindre i horoskopet ditt og månens innflytelse styrkes, kan du oppleve følelsesmessig turbulens. Humøret ditt begynner å svinge like mye som været. 

Krepsen 21/6-22/7 

Det er Nymåne, som påvirker deg til å gå inn i deg selv og lete etter uoppgjorte saker. På mandag finner du forskjellige ødelagte biter inni deg selv, og du tillater deg å føle og å helbrede. Dette er også en dag som handler om konflikter og å bearbeide vanskelige ting. 

Løven 23/7-22/8 

Med Nymånen i Væren skulle du fått mye energi, men på grunn av solformørkelsen minker ilden noe, noe som kan gjøre deg sliten og lunefull i humøret. Selv om månen påvirker humøret ditt, får den deg også til å stoppe opp og reflektere over nåtiden og ikke fokusere så mye på fremtiden. 

Jomfruen 23/8-22/9 

Jomfruen pleier å være veldig sikker på hva hun vil, men i dag er du veldig ambivalent, spesielt når det gjelder en vennskapsrelasjon. Du setter pris på vennen din som en venn, men samtidig oppdager du at du blir sjalu når han flørter med noen andre. Dette gjør deg usikker på følelsene dine. 

Vekten 23/9-22/10 

Nymånen forsterker følelsene dine, både de positive og de negative. Du har et problem du sliter med og som du opplever som vanskelig å gjøre noe med. I dag forsterkes de negative sidene ved dette problemet såpass mye at du slutter å ignorere det og tar tak i det i stedet. 

Skorpionen 23/10-21/11

Skorpionen er flink til å omgi seg med en distansert aura, og i dag, når det er Nymåne, forsterkes denne siden av personligheten din. Du holder avstand til folk, og du kan virke taus. Dette handler om at du ikke ønsker å avsløre tankene dine.

Skytten 22/11-21/12 

Skytten er et ildtegn, og i dag, når det er solformørkelse, kan du bli både litt nedstemt og trøtt. Du er ikke motivert for å ta tak i noe, enten det gjelder arbeidet ditt eller ting som må gjøres hjemme. Dette er en dag hvor du bør være litt ekstra snill mot deg selv. 

Steinbukken 22/12-19/1 

I dag vil nymånen gi deg en mulighet til indre refleksjon. Du vil innse hva det er du ønsker å gjøre, både med din framtid og i nåtiden. Selv om du mangler energi til å ta tak i ideene dine i dag, er de der og venter på en anledning når det kommer mer ild i horoskopet ditt. 

Vannmannen 20/1-18/2 

I dag blir du veldig rørt av noe du ser, opplever eller hører. Dette er en følelse som er nært knyttet til et kjært minne. Ellers handler dagen mest om å sette og utvikle rutiner på jobben. Kvelden dreier seg om et spontant kjøp. 

Fiskene 19/2-20/3 

Fiskene er sjelden gode til å konfrontere folk, men foretrekker å beholde sine bekymringer og tanker for seg selv. I dag oppstår en situasjon hvor du hører noe løst som, tatt ut av kontekst, kan bli veldig feil. Hvis du ikke finner ut sannheten, kan du bekymre deg helt unødvendig.

Powered by Labrador CMS