horoskop

Dagens horoskop: Mandag 7. august

Slik blir din mandag.

Publisert

Væren 21/3-19/4 

Det blir en god start på uken. Du føler deg positiv til det meste. Du jobber i et tempo der du får gjort mye, samtidig som du ikke stresser. På mandag har du en del informasjon du trenger å oppdatere deg på, noe som kan gjøre at du kanskje blir litt sen hjem fra jobben.

Tyren 20/4-20/5 

Du føler deg uvanlig rolig og positiv denne mandagen, og det kan skyldes at Månen er i ditt eget tegn og gir deg litt ekstra energi. Hvis du jobber, går du til jobben med ny energi og mange gode ideer. Kvelden byr på litt sladder.

Tvillingene 21/5-20/6

I dag går ingenting som du har planlagt, og det skyldes i stor grad at mye av det du gjør ikke er så gjennomtenkt fra begynnelsen av. Du har en sterk påvirkning på horoskopet ditt, og det kan hjelpe deg å fortsette selv når det føles vanskelig. Kvelden blir interessant og byr på nyheter.

Krepsen 21/6-22/7 

Du føler deg uvanlig selvsikker i alt du gjør og sier i dag. Denne selvtilliten vekker mye respekt i dine omgivelser. Forslag som vanligvis ville blitt utfordret, følges nøye i dag. Du er tilfreds med din nyvunne autoritet.

Løven 23/7-22/8 

I dag kjemper din iboende impulsivitet mot et aspekt som gir deg behov for orden og struktur. Dette kan gjøre hele dagen litt forvirrende. Samtidig som du ønsker å være fri og spontan, kan du ikke la være å pirke på detaljer i det uendelige. Kvelden byr på nyheter.

Jomfruen 23/8-22/9 

Du går inn i noen dager med mye energi fra jord, og det hjelper deg med å forankre og realisere visse ideer du har hatt. Disse dagene passer godt for praktisk arbeid og for å skape rutiner. Du trives når du føler at du har kontroll.

Vekten 23/9-22/10 

I dag vil du gjerne være alene og jobbe selvstendig, men samtidig har Vekten i deg vanskelig for å si nei når en kollega vil at dere skal jobbe sammen. Det blir litt av en indre konflikt for deg. Husk at selv om du prøver å samarbeide, kan det oppstå problemer, så det er kanskje best å avstå.

Skorpionen 23/10-21/11 

I dag er du ikke spesielt god til å tenke fremover. Du foretrekker å være her og nå og jobber praktisk, men når det kommer til langsiktig planlegging stopper det opp. På mandag passer det godt med prosjekter som trenger en kunstnerisk touch. Kvelden handler om å ha kampvilje.

Skytten 22/11-21/12 

Dette blir en litt treg og monoton mandag. Mye går på rutine, og det skjer ingenting spesielt. Samtidig som du nyter en pause i hverdagen, aner du at dette bare er toppen av isfjellet, og at det snart vil skje ting, du vet bare ikke hva.

Steinbukken 22/12-19/1 

Du føler deg veldig sliten, både fysisk og psykisk. Hvis du er heldig, har du fri og kan hvile, ellers prøver du å holde en jevn og rolig takt gjennom dagen. Du våkner litt til liv på ettermiddagen, men det er fortsatt viktig at du lytter til kroppen din.

Vannmannen 20/1-18/2 

Det er mange baller å sjonglere med denne mandagen, men du har en ro og stabilitet i ditt tegn som hjelper deg med å holde oversikten. Etter en lang sommer begynner du å komme tilbake til hverdagen, og på en måte synes du det er fint å ha rutiner igjen.

Fiskene 19/2-20/3 

Dagen handler om å ta tak på jobben og la kreativiteten din blomstre, og å dykke inn i praktisk arbeid. I dag er ikke en dag for å tenke og gruble, i dag er en dag der du først og fremst jobber med hendene dine. En god start på uken. Kvelden handler om en venn som har problemer.

Powered by Labrador CMS