horoskop

Dagens horoskop: Mandag 6. november

Slik blir din mandag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4 

Ny måned, nye muligheter. Du går inn i denne uken med mye jordisk innflytelse i horoskopet ditt, noe som gjør deg mer organisert enn vanlig. Du har en god, men intens start allerede fra morgenen av. Du er nøye med detaljene og holder deg innenfor rammene, tar ingen sjanser denne dagen.

Tyren 20/4-20/5 

Du starter uken med dobbel jordisk energi, noe som gir en stabil plattform å stå på. I dag tenker du organisert, du har oversikt over hva du skal gjøre og hvem du jobber med. Du lager gjerne lister og rutiner som kan hjelpe deg med å forbedre området du jobber med.

Tvillingene 21/5-20/6 

I dag påvirkes du av blant annet Jomfruen, noe som gjør denne dagen egnet for arbeid som krever nøyaktighet, som papirarbeid eller arbeid med tall. I løpet av dagen kan en venn ta kontakt for å be om råd angående et litt uvanlig problem de har støtt på.

Krepsen 21/6-22/7 

Du går inn i uken med høye ambisjoner og et ønske om å være svært effektiv. Du jobber raskt og gjennomtenkt i dag, men det er en risiko for at du begynner å slurve litt på slutten for å rekke alt du har planlagt å gjøre. Kvelden handler om et spørsmål.

Løven 23/7-22/8 

Du er mer sta enn vanlig, og du er ikke i humør for noen form for endring, verken store eller små. Hvis noen til og med foreslår å bytte kaffesort på jobben, setter du deg på tvers. Hvorfor endre på ting som fungerer noenlunde bra? Kvelden blir annerledes.

Jomfruen 23/8-22/9 

Det er dobbel Jomfru-energi i ditt tegn i dag, noe som gjør mange av dine sterkeste trekk enda mer fremtredende. I dag er du effektiv og organisert. Du gjør ting på løpende bånd uten å stresse. I løpet av denne dagen får du ros av en sjef eller kollega.

Vekten 23/9-22/10 

I dag har du en tendens til å ville gjøre ting grundig. Du er veldig nøye med detaljene, noe som resulterer i at det meste tar litt lengre tid enn vanlig. Vær forberedt på å underestimere hvor lang tid du trenger når du skal planlegge hva du rekker. Kvelden blir morsom og informativ.

Skorpionen 23/10-21/11 

Skorpionen er et lidenskapelig og impulsivt tegn som ofte handler etter intuisjonen. I dag bremses du imidlertid av den fornuftige Jomfruen, og du føler deg delt. Følelsene dine oppfordrer deg til handling, mens fornuften vil bremse deg og få deg til å tenke nøye etter.

Skytten 22/11-21/12 

Du har lenge irritert deg over en kollega som tar litt for lett på det når det kommer til regler. Det betyr ikke at du alltid følger reglene slavisk, men akkurat nå, mens du påvirkes av Jomfruen, kan du bli ganske nøye med å holde deg innenfor rammene.

Steinbukken 22/12-19/1 

Du er inne i en periode som skriker for positiv endring. Denne dagen handler mer om fremtiden enn nåtiden. Du organiserer, gjør endringer, strukturerer og setter deg mål. Dette kan også inkludere jobbsøking, bolig- eller kursjakt. En morsom og annerledes dag.

Vannmannen 20/1-18/2 

Mandagen bringer med seg nye inntrykk og nye miljøer. Det kan bety at du er på reise, men det kan også innebære en midlertidig bytte av oppgaver på arbeidsplassen din, som igjen fører til at du jobber med andre kollegaer i en litt annerledes setting. En interessant dag.

Fiskene 19/2-20/3 

På mandagen trekker du deg inn i din egen boble og gjør bare det som er nødvendig, én ting om gangen. Du er veldig metodisk og tar først for deg det mest nødvendige. Dagen handler også om å akseptere nye påvirkninger og alternative arbeidsmetoder. Kvelden bringer fysisk krevende aktiviteter.

Powered by Labrador CMS