horoskop

Dagens horoskop: mandag 6. mai

Slik blir din mandag. 

Publisert

Væren 21/3-19/4

Du starter uken med å føle deg veldig trygg på hva du skal gjøre og hvor du skal. Væren kan noen ganger bli litt forvirret på denne tiden av året. Det er så mange tanker og følelser som drar i deg, men i dag føler du deg bra og rolig. Kvelden handler om en aktivitet.

Tyren 20/4-20/5

Du har hatt en intens helg, men det plager deg ikke så mye fordi mai alltid gir deg masse ekstra energi. Våren er vanligvis den beste tiden for deg, du nyter naturen som kommer til live og den gir deg håp og energi. En overraskelse venter deg i kveld.

Tvillingene 21/5-20/6 

Denne mandagen trenger du både utholdenhet og fokus for å overvinne dine hindringer. Heldigvis får du mye av både denne dagen, og det vil hjelpe deg videre. Kvelden handler om å gjøre ting for seg selv, det kan være en hobby, trening eller kanskje unne seg noe fint og vårlig.

Krepsen 21/6-22/7

Med månen som den regjerende planeten, kan Krepsen være et av de mest følsomme stjernetegnene. Du bekymrer deg konstant, både for deg selv og familien din. I dag går jorden inn i tegnet ditt og det hjelper deg med å roe ned dine bekymringer slik at du kan fokusere på jobb. Det blir en rolig og hyggelig dag.

Løven 23/7-22/8

I dag står du stødig med begge beina plantet på jorden. Det blir en stabil start på uken hvor du sakte men sikkert får gjort det du skal. Du liker å ha kontroll og det får du ved å være organisert. Løven kan ellers bli litt impulsiv og du har en tendens til å sette i gang litt vel mange prosjekter samtidig.

Jomfruen 23/8-22/9

Du har en dobbel innflytelse fra jorden i dag, både fra månen som er i tyrens tegn og fra jomfruen. Mesteparten av tiden er dette en god innflytelse for deg, da det skaper en kombinasjon av målrettethet, ro og trygghet i deg, men i dag kan det også forsterke din manglende evne til å akseptere endring.

Vekten 23/9-22/10

Du starter dagen med god energi og mange gode ideer. Før lunsj tar både energien og tålmodigheten slutt og det er en risiko for at du nærmest bryter sammen i frustrasjon. Denne spesielle humørsvingningen setter standarden for begynnelsen av denne uka.  

Skorpionen 23/10-21/11

Du har virkelig en skapertrang denne mandagen og det beste er om du jobber i et yrke hvor du kan være kreativ, ellers må du sørge for å få utløp for din kunstneriske side når du kommer hjem. I dag liker du å skape med hendene, som å male, lage mat eller snekre.

Skytten 22/11-21/12

Du er veldig sta i dag, og det er bra når du tar på deg visse oppgaver, men i andre tilfeller kan denne typen stahet heller skade enn hjelpe. Du må vite når det er på tide å bakke ut av en situasjon eller oppgave, ellers vil du kaste bort unødvendig energi på noe som fortsatt må gjøres.

Steinbukken 22/12-19/1

Du befinner deg i et nytt miljø denne dagen og du stråler virkelig av livsglede og energi. Vanligvis har du tendens til å ha litt prestasjonsangst når du er i en slik situasjon hvor du har mange øyne på deg, men i dag er det motsatt. Du nyter all oppmerksomheten og du får de rundt deg til å føle deg bra.

Vannmannen 20/1-18/2

Det er noen som er verdt å feire denne mandagen. Det kan være en person som har bursdag, som har fått lønnsøkning eller prestert uvanlig bra. Det blir en morsom dag hvor du står for forberedelsene. Du er sjelden den som overrasker, men når du gjør det, treffer du stort.

Fiskene 19/2-20/3

I dag er du kreativ og du tar med din kunstneriske side inn i arbeidet ditt. Enten du uttrykker deg via tabeller eller har en mer håndgripelig innvirkning på arbeidet ditt, blir det en morsom dag hvor du føler at du får plass til å uttrykke deg selv. Kvelden dreier seg om et familiemedlem.

Powered by Labrador CMS