horoskop

Dagens horoskop: Mandag 6. februar

Slik blir din mandag.

Publisert

Væren 21/3-19/4

Du starter uken energisk og uthvilt. Akkurat nå har du en herlig og positiv holdning til jobben. I løpet av denne dagen har du kontroll frem til lunsj, deretter går det i surr. Det er som om tankene vandrer av seg selv når du prøver å ha fokus.

Tyren 20/4-20/5

Du er ganske sliten til at det er begynnelsen av uken, og det gjør at ting går litt tregt om morgenen. Likevel prøver du å holde deg til planen du har lagt for dagen. En viss rekkefølge vil gjøre deg godt. I løpet av ettermiddagen er det rom for å være litt impulsiv.

Tvillingene 21/5-6/20

Det er et sinne og en frustrasjon i tegnet ditt som har en tendens til å smitte over på dem som er deg nærmest. Du og en nær person havner i en ganske infisert diskusjon om etikk og moral. Faktisk er dere ikke så langt fra hverandre i hva dere mener, bare i hvordan dere presenterer dem.

Krepsen 21/6-22/7

I dag er du sliten og da er det en risiko for at du slurver. Det blir en ganske rotete dag der du ikke klarer å få orden på noe. Det du bør gjøre er å organisere arbeidet ditt, men da føler du deg bundet av rutiner, noe du avskyr enda mer enn kaos.

Løven 23/7-22/8

Mandagen handler om å være presis. Hvis du forsømmer detaljene, vil du havne på samme sted som du har vært på så mange ganger før. Løven avskyr alt for strenge rammer og liker å tolke ganske fritt. I dag fungerer ikke den taktikken.

Jomfruen 23/8-9/22

I dag er du energisk, målrettet og veldig dreven. Akkurat nå kan gunstig energi fra Mars bidra med ekstra energi til horoskopet ditt og gjøre deg mer fokusert og målrettet. I løpet av dagen vil du få ros fra en leder for din dedikasjon.

Vekten 23/9-22/10

Det er ingen energi hos deg denne mandagen. Du er både sliten og irritert på det meste i livet ditt. Det handler mer om en generell følelse som vintertrøtthet enn en spesifikk innflytelse på horoskopet ditt. Det du trenger er å finne ny inspirasjon og glede.

Skorpionen 23/10-21/11

Det er mye positiv energi i horoskopet ditt denne mandagen. Du låner viljestyrke fra Mars og kommunikasjon fra Merkur. Mandagen handler om å være åpen for nye ting og å lære ting. Det blir en interessant og utviklende dag.

Skytten 22/11-21/12

Du har vanskelig for å komme deg ut av sengen denne mandagen, og spørsmålet er om du i det hele tatt burde prøve. Det er en indikasjon i horoskopet ditt som advarer mot sykdom, så lytt til kroppen din før du tvinger deg selv til å gjøre noe. Vær snill og lytt til deg selv.

Steinbukken 22/12-19/1

Det er ingen overdrivelse å si at du er litt treg på starten av denne dagen. Du er i godt humør og full av sjarm, men kroppen takler det ikke helt. Lytt til kroppen din og ikke still for høye krav til deg selv. Akkurat nå er du veldig populær på jobb og det er mange som vil hjelpe deg.

Vannmannen 20/1-18/2

Mandagen blir relativt rolig. Hvis du har mulighet, kan du jobbe hjemme med denne dagen fordi du får gjort mer på den måten. I dag unngår du sosial kontakt og fokuserer på å starte og fullføre ulike prosjekter som har med arbeidet ditt å gjøre.

Fiskene 19/2-20/3

Mandagen handler om store visjoner og drømmer. Jupiter har en positiv innvirkning på tegnet ditt, og det betyr at du ikke ser noen begrensninger, bare muligheter. På en måte er dette en god innflytelse, men noen ganger kan det være lurt å sette grenser.

Powered by Labrador CMS