horoskop

Dagens horoskop: Mandag 5. februar

Slik blir din mandag.

Publisert

Væren 21/3-19/4 

Du har en herlig dobbel ildenergi i stjernetegnet ditt i dag, og det gjør at du orker mer enn vanlig. Det eneste problemet er at du kan ha litt vanskelig for å fokusere på riktige ting. Du blir gjerne distré og starter med noe som virker mer interessant enn det du holder på med.

Tyren 20/4-20/5 

Du har med deg god energi fra helgen, og det gjør at mandagen går raskt, og du har det gøy selv om det er mye å gjøre. Denne dagen handler om kunstnerisk frihet og å tørre å ta for seg, noe de fleste okser er gode på. Kvelden byr på en positiv overraskelse.

Tvillingene 21/5-20/6 

Tvillingen kan være et av zodiakens absolutt mest sjarmerende tegn når du viser den siden, det er derfor så mange tvillinger jobber innen salgsyrker. I dag legger du all innsatsen i å virke uimotståelig, og du lykkes virkelig. Kvelden byr på nyheter.

Krepsen 21/6-22/7 

Du starter uken med ekstra ild i horoskopet, noe som gir deg drivkraft og en klar målbild. Dette er en utmerket dag å starte nye ting på. Du er opplagt, uthvilt og har mange gode ideer. En kollega hjelper deg gjerne, han eller hun beundrer deg mer enn du vet om.

Løven 23/7-22/8 

Du starter uken med sterke energier, men som alltid kan mye ild i horoskopet gjøre det vanskelig for deg å fokusere. Du kan oppleve at du er lett distraherende og ivrig etter å begynne på nye ting, her gjelder det å være litt tøff mot deg selv.

Jomfruen 23/8-22/9 

Det er noe lett og nesten lurt over stjernetegnet ditt i dag. Du kan erte kollegene dine grundig, og den knivskarpe humoren din kan være litt sårende for noen mer følsomme personer. Unn deg å ha det moro på jobben, men vær litt forsiktig med å si alt du tenker høyt. Kvelden blir sosial og hyggelig.

Vekten 23/9-22/10 

I dag våkner du med en generelt god følelse av at det er herlig å leve. Det kommer av at det er vår i luften og litt lysere om morgenen, som sammen skaper denne følelsen. Nyt de små gullkornene, som en morgentur eller en hyggelig kaffe med en venn.

Skorpionen 23/10-21/11 

Du våkner opp med en følelse av at noe ikke stemmer denne mandagen. Mye handler om at det er litt for stille, og det stemmer dårlig med den rastløsheten du føler inni deg. Skorpionen har en sterk intuisjon, og det du kjenner er den klassiske roen før stormen.

Skytten 22/11-21/12 

I dag får du energi både fra Solen og Månen, og det gjør deg herlig energisk og glad. Det blir en dag der du føler at du kan lykkes med alt du tar deg fore. Det er en følelse av uovervinnelighet som du bør dra nytte av. Kvelden byr på en tankenøtt.

Steinbukken 22/12-19/1 

Denne dagen er du i strålende humør, og du nyter virkelig å være sammen med både kolleger og venner. Du har en varm, jordnær humor som du gang på gang viser frem. Evnen din til å by på deg selv får folk rundt deg til å slappe av.

Vannmannen 20/1-18/2 

For deg handler mandagen i stor grad om struktur og små daglige oppgaver. Det blir en rolig og harmonisk dag preget av rutiner og å gjøre én ting om gangen. Det viktige denne dagen er at du skjemmer bort deg selv litt; du trenger å bli bortskjemt.

Fiskene 19/2-20/3 

Du har havnet litt etter med noen ting på jobben. Det kan være fordi du har vært syk, eller det kan handle mer om at du ikke har vært så fokusert som vanlig. Stressmestringen din er ikke den beste, men du prøver å ta en ting av gangen og ikke stresse opp deg selv. Kvelden handler om å roe ned.

Powered by Labrador CMS