horoskop

Dagens horoskop: Mandag 4. september

Slik blir din mandag.

Publisert

Væren 21/3-19/4 

På mandag fokuserer du mye på praktiske oppgaver. Etter den følelsesmessige dramatikken forrige uke, er det deilig å kunne arbeide med hendene og la både hjernen og hjertet få hvile litt. Kvelden handler om nyheter som angår en nær venn.

Tyren 20/4-20/5 

Det blir en herlig mandag, ikke bare fordi Månen er i ditt tegn, men også fordi du har hatt en avslappende helg. Det er noe positivt og lystig over hele personligheten din. Du får alle rundt deg til å føle seg bra. Kvelden handler om familien.

Tvillingene 21/5-20/6 

Du føler deg litt treg etter helgen, og det er vanskelig å komme i gang, spesielt om morgenen. Det er greit å være trøtt så lenge du gjør ditt beste. Denne dagen handler om en kollega som har personlige problemer og som tar opp mye av din tid med å snakke om det. Kvelden blir hyggelig og aktiv.

Krepsen 21/6-22/7 

Mandagen handler om å stoppe opp og tenke etter. Selv om du av og til kan reflektere over de store spørsmålene i livet, er du vanligvis en person som tenker fremover i stedet for å gruble over det som har skjedd. Jupiters retrograd får deg til å bli mer ettertenksom, og det er bra for deg.

Løven 23/7-22/8 

Nå som Jupiter går inn i retrograd, påvirker det den livlige og eventyrlystne Løven ved å få deg til å senke tempoet. Du blir ikke like målrettet som du vanligvis er de kommende månedene, men bruker tiden din til å reflektere over deg selv og til å tilbringe tid med familien.

Jomfruen 23/8-22/9 

Du får en fantastisk start på uken. Med dobbel jord i ditt tegn, takler du oppgaver med en skarp logikk og en praktisk tilnærming som hjelper deg med å håndtere de vanskeligste problemene. Du er virkelig i toppform i dag, og du vet det. Kvelden handler om å unne deg noe.

Vekten 23/9-22/10 

Når du kommer på jobb i dag, føler du en økende misnøye. Det handler om en oppgave eller en jobb som ikke er slik du hadde forestilt deg den. Du tar tak i problemet med en forsiktig målrettethet som hjelper deg med å løse dilemmaet på en smidig måte.

Skorpionen 23/10-21/11 

På mandag er du ikke i humør for noe som helst. Du er sliten etter helgen, og du gjør ikke mer enn nødvendig på jobben. Hvis mulig, bruker du denne dagen til praktiske oppgaver eller ting som går på autopilot, slik at du slipper å tenke. Det blir en tidlig kveld for deg.

Skytten 22/11-21/12 

I dag har sjefen din og kollegene dine ganske høye forventninger til at du skal komme med uvanlige og kreative forslag. Dessverre føler du deg litt treg denne dagen, og det er vanskelig for deg å tenke utenfor boksen. Du foretrekker å holde deg til det som er kjent og komfortabelt.

Steinbukken 22/12-19/1 

Mandagen er virkelig din dag. Med dobbel dose jord i ditt tegn kan du takle alt du ønsker. Du har en sta holdning som kan flytte fjell, men også et øye for det vakre og eksklusive. I dag unner du deg luksus, enten det er i form av en gave eller deilig mat.

Vannmannen 20/1-18/2 

I dag befinner du deg i en situasjon som føles både kjent og fremmed på samme tid. Det kan være at du hjelper innenfor et område du har sluttet med, eller at du er på en reise og er på et sted du har vært før. Hele dagen føles litt uvirkelig, men likevel ganske bra.

Fiskene 19/2-20/3 

Du tenker logisk i dag, og det hjelper deg med å jobbe uten å stresse. Du planlegger arbeidet ditt på en god måte og får mye gjort, spesielt om morgenen. Mandagen handler også om å gjøre ting etter jobben, som å treffe en venn og ha det hyggelig.

Powered by Labrador CMS