horoskop

Dagens horoskop: Mandag 4. mars

Slik blir din mandag.

Publisert

Væren 21/3-19/4 

Mandagen bringer en uro i hele kroppen din. Du føler deg rastløs og ivrig etter å starte ting samtidig som det er en trøtthet i deg som går gjennom marg og bein. Det virker som om det ikke spiller noen rolle hvor mye du sover, du er fortsatt trøtt.

Tyren 20/4-20/5 

Du starter uken med en drivende energi i horoskopet ditt, og det gjør at du får mye gjort på kort tid. Du er organisert, motivert og målrettet. I dag snakker du om fremtiden med en av sjefene dine. Du trenger nye utfordringer å bryne deg på.

Tvillingene 21/5-20/6 

Du har en tendens til å generalisere mennesker og situasjoner i dag, og det skaper problemer. Måten du dømmer andre på etter samme mal gjør at du verken ser svakheter eller kan fremheve styrker hos individet. For å oppnå bedre resultater bør du være litt mer observant.

Krepsen 21/6-22/7 

Vanligvis trives du i grupper, men i dag prioriterer du effektivitet fremfor det sosiale, og da ender det opp med at du jobber alene. Du vet nøyaktig hvordan du skal legge opp arbeidet ditt på en god måte. Kvelden handler om sterke følelser og en savnet venn.

Løven 23/7-22/8 

For deg blir det en god start på uken der du har klare mål og fullt fokus fremover. Mandagen handler om å legge opp en plan for hvordan du skal organisere arbeidet ditt resten av uken slik at du kan kjøre på uten å måtte tenke så mye.

Jomfruen 23/8-22/9 

Du starter uken med dobbel jordeenergi og det beste fra ditt eget tegn. I dag er du karismatisk, rasjonell og veldig flink med tall. Har du en ny idé som skal lanseres eller noe du vil selge, er dette dagen å gjøre det på. Du føler deg sterk og overbevisende.

Vekten 23/9-22/10 

Du går inn i uken med en jordnær energi og en sterk tro på deg selv. Du er uvanlig målrettet, og du har lett for å ta beslutninger basert på fakta. Dra nytte av denne påvirkningen, senere i uken vil du ha like vanskelig for å bestemme deg som vanlig.

Skorpionen 23/10-21/11 

I dag ligger fokuset på en kollega eller bekjent du ikke liker. Du kan bli veldig opptatt av personer du ikke liker, og da fokuserer du mer på hva de gjør enn hva du holder på med. Prøv å ikke la denne typen mennesker komme under huden din.

Skytten 22/11-21/12 

I dag blir din rastløse energi stoppet av jordens mer dempede energier. Du tvinger deg selv til å stoppe opp og tenke etter, selv om det klør i fingrene på deg for å komme i gang. For deg er det bra med denne beroligende påvirkningen; den lærer deg tålmodighet og nøyaktighet.

Steinbukken 22/12-19/1 

Det er mye som går din vei denne mandagen. Med både månen og solen i Steinbukken starter du uken stabilt. Det er en praktisk og løsningsorientert side ved deg som hjelper deg med å takle de fleste utfordringene som skjebnen kaster mot deg.

Vannmannen 20/1-18/2 

Du starter uken veldig trøtt. Du sover ganske dårlig og spiser på rare tidspunkter, noe som påvirker hele døgnrytmen din. Dette er noe du må ta tak i før det blir verre. Ellers er det en interessant og informativ dag der du lærer mye nytt.

Fiskene 19/2-20/3 

Mandagen begynner med uro i hele kroppen. Heldigvis får du en jordende innflytelse fra Steinbukken, noe som gjør at du kan håndtere alle følelsene som ellers ville oversvømme deg. En god dag å møte mennesker du står nær. Deres innflytelse får deg til å føle deg bra.

Powered by Labrador CMS