Dagens Horoskop: Mandag 4. Mars

Slik blir din mandag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Idag dukker det opp et viktig spørsmål du må ta stilling til. Dette er noe du bør tenke nøye over og ikke bare si ja eller nei til. Dette er noe som kan komme å påvirke dine nærmeste år arbeidsmessig.

Tyren 20/4-20/5

Du vil gjerne ordne opp i en konflikt mellom to kolleger, men det kan se ut til at begge parter har bestemt seg for at den andre parten er umulig å ha med å gjøre. Her kreves det en god porsjon overtalelsesevne for å få partene til å bli enige.

Tvillingene 21/5-20/6

For deg handler denne dagen om å være ærlig. Du har gått igjennom mye den siste tiden, og har behov for å si hva du har på hjertet uten at noen avbryter deg. På jobb kan et uventet kompliment lysne opp dagen din.

Krepsen 21/6-22/7

Du benytter deg av en hel del knep for å få tid til å være sammen med en person du liker ekstra godt. Du blir fort sjalu når du synes at denne personen er litt vel flørtete med noen andre enn deg, men med hånden på hjertet, er dere noe mer enn bare venner?

Løven 23/7-22/8

Dagen byr på en hel del ulike aktiviteter og du føler at du utvikles og lærer en hel del nytt. Idag omgås du med en kollega du ikke har sett på lenge og det får deg til å innse hvor mye du har savnet denne personen.

Jomfruen 23/8-22/9

Du har mulighet for å gjøre noen skikkelig glade gjennom en liten, men uegoistisk handling. Du har gått igjennom en hel del den siste tiden og nå ser du at en venn av deg går igjennom noe av det samme. Du vet akkurat hvordan du skal muntre opp vennen din.

Vekten 23/9-22/10

Det handler om følelser, ikke noe annet. Tenk på at du ikke må være sterk hele tiden, det er okey å være svak iblant. En venn prøver å overtale deg til å delta på noe du ikke vil gjøre, du er redd for at det skal påvirke deg negativt.

Skorpionen 23/10-21-11

Mandagen blir stressende, kanskje mest for at du stiller så høye krav til deg selv. Det er bedre å ta det med ro og gjøre en ting av gangen, enn å sjonglere med flere boller i luften samtidig. En kollega gir deg en hjelpende hånd.

Skytten 22/11-21/12

Et kort gjensyn får deg til å innse noe om deg selv. Du trodde dere bare var venner, men nå begynner du å innse at du kanskje føler litt mer enn vennskap for denne personen. Personens gode humør og herlige humor, får deg til å slappe av og føle deg vel.

Steinbukken 22/12-19/1

Mandagen byr på en hel del intriger, mye latter og en flørt. Du er tiltrukket av en person, men vil ikke innrømme det ettersom du vet at det kan skape problemer. Det blir enda mer komplisert når du oppdager at denne personen føler det samme som deg.

Vannmannen 20/1-18/2

Du tar det med ro denne mandagen. Den stressende helgen gjør at du føler deg sliten. I løpet av dagen får du høre om nye forandringer som har med jobb å gjøre. Du håper denne forandringen ikke vil påvirke for mye, men du er allikevel litt urolig.

Fiskene 19/2-20/3

Du omgås mye med en venn idag. Det finnes en spenning mellom dere som gjør livet litt mer interessant. Idag føler du deg klar for å finne ut hva denne personen egentlig føler og tenker om deg.

Powered by Labrador CMS