horoskop

Dagens horoskop: Mandag 31. juli

Slik blir din mandag.

Publisert

Væren 21/3-19/4 

I dag finner du fram en veldig praktisk side som får deg til å fokusere på én ting om gangen og levere på et høyt nivå. Dagen kan bli veldig stressende, spesielt hvis du er på jobb. På ettermiddagen kan du trenge å frigjøre overskuddsenergi. Da passer det bra med fysisk aktivitet som løping.

Tyren 20/4-20/5 

I dag er du virkelig uthvilt etter helgen, og du lengter etter å ta fatt på nye og utfordrende prosjekter. Uansett om det er hjemme eller på jobben, er ambisjonsnivået høyt. Kvelden blir koselig og sosial, du tilbringer tid med nære og kjære.

Tvillingene 21/5-20/6 

Mandagen blir ensformig fordi du bare gjør én ting, men du har ingen mulighet til å komme unna siden du har en deadline å overholde. Selv om det kanskje ikke blir den morsomste dagen, er du likevel fornøyd med innsatsen din når kvelden kommer.

Krepsen 21/6-22/7 

Det har kommet jord inn i tegnet ditt, og det hjelper deg både med å tenke praktisk og ikke gi opp. Jordtegn er naturlig sta, og i dag har litt av denne utholdenheten smittet over på deg. Kvelden handler om en venn og hans/hennes problemer.

Løven 23/7-22/8 

Det er et fokus og en vilje til å prestere i dag. Løven har ofte ambisiøse planer, men har ikke alltid energien til å gjennomføre dem. I dag får du den ekstra dytten du trenger for å gjøre en idé til virkelighet. Kvelden byr på morsomme nyheter.

Jomfruen 23/8-22/9 

Du starter uken med å tenke veldig praktisk og planlegge grundig. Jomfruen elsker struktur og orden, så dette blir gode dager for deg. Du blir rolig av å ha kontroll og jobber metodisk uten å stresse. Kvelden byr på spontant selskap.

Vekten 23/9-22/10 

I dag er du uvanlig målrettet. Uansett hva du gjør, fullfører du det fra start til slutt. Det blir en passe produktiv dag der du rekker det du har planlagt og litt til. Denne dagen byr også på glede og litt impulskjøp.

Skorpionen 23/10-21/11 

Du bør definitivt unngå større folkemengder og gruppearbeid i dag. Du trives best for deg selv, da kan du la tankene vandre fritt. Du har mye å reflektere over, og du vil helst ikke bli forstyrret i dine analyser. Kvelden handler om sport eller fysisk aktivitet.

Skytten 22/11-21/12 

Du har høye krav til deg selv når det gjelder å prestere denne dagen, spesielt hvis du er tilbake på jobb. Det blir en tøff dag der du blir tvunget til å konfrontere problemene du har utsatt hele sommeren. Det er slutt på frister, og det er på tide å løse disse problemene.

Steinbukken 22/12-19/1 

På mandag lander du i en enkel hverdag der du tar dagen som den kommer. Å slippe å ha krav på deg og bare kunne være i en harmonisk atmosfære gjør underverker for ditt velvære. Dagen dreier seg også om god mat, noe som Steinbukken synes er ekstra luksuriøst.

Vannmannen 20/1-18/2 

Du har mange planer for denne dagen, men det kan være litt trått å komme i gang, spesielt for Vannmenn på ferie. Her gjelder det å ikke tenke så mye, men bare gjøre det, for du har det bedre med færre prosjekter å tenke på. Kvelden blir koselig og sosial.

Fiskene 19/2-20/3 

Det er en sta tendens i ditt tegn denne mandagen, og det gjør at du blir motvillig til å inngå kompromisser når du egentlig burde være litt mer villig til det. Du har ingenting å vinne på å nekte å samarbeide, tvert imot irriterer du noen personer når du oppfører deg som du gjør i dag.

Powered by Labrador CMS