horoskop

Dagens horoskop: Mandag 30. oktober

Slik blir din mandag.

Publisert

Væren 21/3-19/4 

Mandagen blir en dag hvor du jobber mye med kommunikasjonen din. Tidligere har du fått kritikk for å være uklar, og i dag vil du ikke at noen skal misforstå deg. Du er også ekstra nøye med ordvalget ditt, slik at du ikke tråkker noen på tærne ved et uhell.

Tyren 20/4-20/5 

Etter en morsom helg har du ladet opp med ny positiv energi, og det er slik du starter uken. Det er en glede og harmoni hos deg som sjelden er til stede i november. Du kan være ganske følsom for de mørke månedene, men nå går du inn i vintermånedene med et uvanlig godt humør.

Tvillingene 21/5-20/6 

Du er uvanlig glad og åpen denne mandagen. Med dobbel innflytelse fra ditt eget stjernetegn har du lett tid for å knytte kontakter og spontant snakke med fremmede. Det eneste du bør være oppmerksom på er å ikke avsløre ting du vil holde hemmelige. Noen ganger snakker du uten å tenke først.

Krepsen 21/6-22/7 

Du fikk en idé i helgen. Det handler om arbeidet ditt, og du har allerede tenkt ut argumenter og en presentasjon av visjonene dine. I dag er du uvanlig god til å selge, takket være innflytelsen fra Tvillingene, så utnytt den fordelen. Kvelden handler om å være fleksibel.

Løven 23/7-22/8 

Mandagen handler om å få ting gjort og å presse deg selv, selv om du er trøtt. I begynnelsen føles alt som en vanlig mandag, men etter hvert som dagen går, merker du at det er uvanlig stille. Det er nesten som om hele verden holder pusten, og det gjør deg nervøs.

Jomfruen 23/8-22/9 

Denne dagen handler om å absorbere informasjon, noe som kanskje ikke alltid er så lett, spesielt ikke på en mandag morgen. Hele dagen ser ut til å bestå av opplæring eller møter, og du må holde deg våken og skjerpet. Kvelden byr på en overraskende nyhet.

Vekten 23/9-22/10 

I dag er det full fart, både privat og på jobb. Det er viktig å være uthvilt, ellers kan dagen bli krevende. Akkurat nå skjer det mye spennende på arbeidsplassen din, men det er også mange endringer. Kvelden byr på saftig sladder.

Skorpionen 23/10-21/11 

Du går inn i denne uken med ro, men også forventning. Denne perioden mellom halloween og allehelgensdag pleier å påvirke deg på en eller annen måte. Skorpionen har en velutviklet sjette sans, og mange Skorpioner er også ganske mottakelige for det overnaturlige.

Skytten 22/11-21/12 

På mandag sprudler du av positiv energi. Det blir en herlig dag der du er både aktiv og kreativ samtidig. Denne dagen handler mye om prestasjon, men også om evnen til å kunne ta et skritt tilbake og la noen andre skinne.

Steinbukken 22/12-19/1 

Du starter uken med mye hvile. Etter en morsom, men veldig intens helg, er du trøtt og har vanskeligheter med å finne tilbake til dine daglige rutiner. Tidsendringen kan også bidra til at du sover dårligere. Steinbukken er i aller høyeste grad vanemennesker som har vanskeligheter med endringer.

Vannmannen 20/1-18/2 

Du begynner uken med en ganske intens diskusjon med en kollega. Hen er en regelrytter av rang, mens du vet at virkeligheten ofte krever tilpasning og fleksibilitet. I din verden er regler heller retningslinjer enn noe som bør følges slavisk.

Fiskene 19/2-20/3 

Du begynner uken med å være negativ. Det har startet opp et nytt prosjekt på jobben din, og du synes at alt mangler struktur og orden. Fiskene er vanligvis ikke de som søker rammer, men i dag synes du det ville være hyggelig å vite hvordan du skal begynne å strukturere arbeidet ditt.

Powered by Labrador CMS