horoskop

Dagens horoskop: Mandag 30. januar

Slik blir din mandag.

Publisert

Væren 21/3-19/4

I løpet av mandagen jobber du hardt for å ta igjen de mest grunnleggende oppgavene på jobb. Selv om du virkelig gir alt, spiller det ingen rolle. Uansett hvor mye du stresser, får du fortsatt ikke gjort noe meningsfullt. Du skjønner at du er litt for sliten til å finne en struktur denne dagen.

Tyren 20/4-20/5

Mandagen handler om å samle tankene og prøve å få gjort så mye som mulig. Du har hatt så mye å gjøre hjemme denne helgen og det kan hende at du ikke er så uthvilt som du ønsker. Kanskje en liten siesta på ettermiddagen kan gjøre susen.

Tvillingene 21/5-6/20

I dag er du sliten og forvirret. Du får ikke ordentlig struktur på jobb og det gjør deg frustrert. I bunn og grunn handler det om at du gjør for mye i helgene slik at du ikke rekker å hvile ordentlig. En kollega har et personlig problem som hen bekymrer seg mye for.

Krepsen 21/6-22/7

I dag fokuserer du på ting du gjøre i stedet for ting du ønsker å gjøre. Du er vanligvis ganske dårlig til å tvinge deg selv til å gjøre kjedelige ting, men akkurat nå får du energi fra Solen og da er det lettere å motivere seg selv. Kvelden blir interessant.

Løven 23/7-22/8

I dag er du litt gretten. Du er sliten og umotivert. Ditt dårlige humør går ikke bare utover jobben, men også utover dine personlige forhold. Det beste du kan gjøre er å holde deg litt for deg selv denne dagen. Kvelden handler om fysisk aktivitet.

Jomfruen 23/8-9/22

I dag vil du ha kontroll og da har du en tendens til å bli ganske firkantet både i hvordan du arbeider og oppfører deg på. Noen mennesker rundt deg kan oppfatte deg som vanskelig å jobbe med, men for deg er det ganske enkelt. Så lenge alle gjør det du vil, så fungerer det.

Vekten 23/9-22/10

Du føler deg uvanlig fantasifull denne mandagen, og du har nok energi til å gjøre alle ideene dine til virkelighet. Den eneste ulempen er at noen kolleger egentlig ikke orker å involvere seg på samme måte som du gjør. Kvelden handler om en klok avgjørelse du er i ferd med å ta.

Skorpionen 23/10-21/11

I dag er det viktig å tenke og handle raskt. Det er mye som skjer på jobb denne dagen og du forventes å holde tritt med alt som skjer. En diskusjon om økonomi og miljø kan eskalere ettersom det er mange forskjellige meninger om emnet.

Skytten 22/11-21/12

Du har en negativ innflytelse fra Månen i tegnet ditt, og det gjør deg sint for småting. På jobben er det en risiko for at en sjef eller kollega lykkes med å irritere deg. Denne personen vet hvordan de skal trigge deg, men vanligvis har du mer tålmodighet med denne person enn i dag.

Steinbukken 22/12-19/1

Du er uvanlig sliten denne mandagen. Hvis du har mulighet, få en god natts søvn, men det mest sannsynlige er at du drar deg på jobb uten å få gjort noe meningsfullt. Lytt til kroppen din og gå hjem og hvil hvis du føler deg dårlig. Kvelden blir veldig rolig.

Vannmannen 20/1-18/2

I dag er du veldig stresset og det kan hende at det går utover ditt humør. Hvis du kan jobbe hjemme, er det bedre fordi du kan legge opp arbeidet ditt litt friere. Om kvelden har du lyst til å komme deg ut og trene, men det ser ut til at det vil være vanskelig å få til.

Fiskene 19/2-20/3

I dag er du i en posisjon hvor du har makten til å bestemme og det drar du nytte av til det fulle. Du sørger for å forhandle de beste vilkårene du kan få, ikke bare for øyeblikket, men også for fremtiden. Det blir en interessant, utfordrende og givende start på uken.

Powered by Labrador CMS