horoskop

Dagens horoskop: Mandag 3. juni

Slik blir din mandag.

Publisert

Væren 21/3-19/4 

Du innleder uken med god og stabil energi som gjør det lett for deg å planlegge fremover. Du vet både hvordan du skal legge opp arbeidet og hvordan du skal få resten av livspuslespillet til å gå opp. På kvelden får du en interessant telefon fra en gammel bekjent.

Tyren 20/4-20/5 

Du har mye Tyr i tegnet ditt i dag, noe som passer bra siden du vil vise at du både er en god lagspiller og en drivende person. Du fikk litt kritikk forrige uke, og det gikk litt utover selvtilliten din. I dag tar du nye tak, og om det er noe Tyrene er gode på, så er det nettopp nye tak.

Tvillingene 21/5-20/6 

Du kompliserer ikke ting denne mandagen, men velger å gjøre jobben din enkel for deg. Selv om du normalt sett ville gått inn og fikset litt mer på ulike oppgaver, setter du en stopper i tide. Det er jorden som påvirker tegnet ditt til å tenke mer praktisk. På kvelden får du en fin kompliment.

Krepsen 21/6-22/7 

I dag setter du deg på tvers av det meste, og det kan resultere i litt dårlig stemning på jobben. Heldigvis har du en god måte å løse konflikter på, så du klarer å rense luften på en effektiv måte. Kvelden handler om å gjøre ting for din egen skyld.

Løven 23/7-22/8 

Du får kritikk denne mandagen, og du tar det veldig personlig selv om det egentlig handler om tips til å forbedre arbeidsmetodene dine. Siden du tar det som noe rettet mot deg, har du vanskelig for å lytte til rådene du får, noe som gjør jobben din vanskeligere.

Jomfruen 23/8-22/9 

Mandagen er påvirket av dobbelt jord, og vanligvis er det noe positivt, men i dag setter du deg på tvers så fort det er snakk om forandringer. Du får nesten panikk når sjefene begynner å snakke om å endre på ting som du mener fungerer bra som de er.

Vekten 23/9-22/10 

Vekten er knapt det tegnet som er mest kjent for å være bestemt, men i dag nekter du å gi etter til tross for press fra kollegaene dine. Du vet hva du vil. Kvelden handler om et komplisert forhold og sterke følelser.

Skorpionen 23/10-21/11 

Du holder på å lære nye ting, og det er viktig at du har tålmodighet med deg selv. Du er altfor flink til å stresse frem resultater, spesielt når du blir ivrig. I dette tilfellet må det få ta tid å vokse og bli bedre. På kvelden får du en strålende idé som gjelder sommeren.

Skytten 22/11-21/12 

Skytten går inn i en spennende periode da en ny fase i livet ditt venter. Mye denne mandagen er åpent, og du har muligheten til å gjøre noe ekstra ut av denne dagen. For deg føles det som en mulighet til å prøve noe nytt, men det kan også være en sjanse til å starte på nytt.

Steinbukken 22/12-19/1 

Du har ikke fulgt dine vanlige rutiner den siste tiden, spesielt ikke når det gjelder å holde deg i form og trene. I dag vil du endre på det. Du setter opp en treningsplan for sommeren, og du planlegger å holde deg til den. Som gulrot kan du melde deg på en konkurranse eller et løp.

Vannmannen 20/1-18/2 

Det blir en ganske rolig start på uken. Det er mye som må gjøres på jobben, og det er oppgaver du har utsatt fordi du synes de er så kjedelige. I dag biter du i det sure eplet og sørger for å bli kvitt en hel del av disse må-oppgavene. Kvelden handler om å ta initiativ.

Fiskene 19/2-20/3 

På mandagen kommer det inn jord i tegnet ditt, noe som stabiliserer og hjelper deg når du skal ta litt mer avgjørende beslutninger. Akkurat som Vekten kan Fiskene bli ubesluttsomme, spesielt når det gjelder store avgjørelser i livet, så det er bra at du får drahjelp av den tøffe men jordnære Tyren.

Powered by Labrador CMS