horoskop

Dagens horoskop: Mandag 3. april

Slik blir din mandag.

Publisert

Væren 21/3-19/4

Mandagen handler om å være metodisk og jobbe etter en forhåndsbestemt strategi. Du er uvanlig fokusert og går gjennom arbeidsoppgavene dine på en effektiv måte. Kvelden dreier seg om å gjøre ting som er bra for deg, som å trene eller uttrykke kreativiteten din.

Tyren 20/4-20/5

Mandagen begynner i full fart. Det er mange brikker som må falle på plass denne dagen, og det gjelder å være frisk og våken. En sjef oppsøker deg for å få råd angående en forretningsavtale av noe slag, og du blir smigret over tilliten.

Tvillingene 21/5-20/6

Det kan bli stressende og til tider ganske utfordrende denne mandagen, men du tar starten på uken med en ro som imponerer. Du får trygghet og fokus fra elementet jord, og det hjelper deg gjennom dagen. Kvelden dreier seg om enkle gleder som god mat og hyggelig selskap.

Krepsen 21/6-22/7

I dag finner du struktur og orden, noe som vanligvis ikke er dine sterke sider. Du jobber veldig metodisk og får mye gjort. Ettermiddagen blir morsom og aktiv. Du vil gjerne vie noen timer til en hobby eller sport. Du ønsker variasjon etter jobben.

Løven 23/7-22/8

Vanligvis drives du av ild og er veldig fremoverlent, men i dag blir du holdt tilbake av den roligere jordiske energien i Jomfruen. Det betyr at du ikke får like mye gjort som du ønsker, men på den andre siden blir de tingene du gjør mer nøye utført, og du leverer bedre resultater enn vanlig.

Jomfruen 23/8-22/9

Mandagen er Månens tegn i Jomfruen, noe som gjør at du er godt forankret i det du holder på med. Det blir en god og produktiv dag som passer ditt litt firkantede arbeidsmåte. Om kvelden vil du gjøre noe annerledes, og det kan til og med hende at du er spontan og tøyer litt på grensene dine.

Vekten 23/9-22/10

Det merkes at Månen går inn i jordelementet spesielt på jobben. Du føler deg trygg på det du gjør, og du legger opp en plan for arbeidsdagen din, noe som ikke vanligvis skjer for Vekten. Denne dagen handler om å være fokusert og om å levere.

Skorpionen 23/10-21/11

I dag føler du at du har kontroll, og det er ganske uvanlig for en mandag. Du nyter at ting faktisk går din vei for en gangs skyld. Dette blir en fin, problemfri og hyggelig start på uken. Om kvelden flyter kreativiteten og oppfinnsomheten din.

Skytten 22/11-21/12

I dag er det mange baller å holde i luften samtidig, og det er en risiko for at du glemmer viktige ting du skal gjøre. Det beste er om du kan strukturere dagen din slik at du får en oversikt. Du får litt hjelp fra den strukturerte Jomfruen.

Steinbukken 22/12-19/1

Du går inn i en mer intensiv periode nå, og i dag prøver du å strukturere hvordan den nærmeste tiden skal se ut, både mentalt og ved hjelp av lister. Du er en person som liker å ha kontroll, og derfor føler du deg bra når du tar deg tid til å organisere livet ditt.

Vannmannen 20/1-18/2

I dag prøver du å oppsummere det som skjedde forrige uke, og det kan være lettere sagt enn gjort. Mange møter og meninger kompliserer alle former for oppsummering. Kvelden handler om å være aktiv. Du føler et sterkt behov for å bevege deg.

Fiskene 19/2-20/3

I dag prøver du å fullføre et prosjekt hjemme. Du har startet på noe som er ganske omfattende, og du vil bli ferdig før helgen. Denne dagen handler delvis om å uttrykke kreativiteten din, men også om å bevise at du kan.

Powered by Labrador CMS