horoskop

Dagens horoskop: Mandag 28. august

Slik blir din mandag.

Publisert

Væren 21/3-19/4 

På mandagen har du lett for å kjenne på hva andre personer trenger. Som Vær pleier du ikke å være spesielt følsom, men akkurat i dag er du veldig empatisk. En kollega har det dårlig, og du tar deg ikke bare tid til å lytte til vedkommende, men sørger også for å støtte med hjelp og råd.

Tyren 20/4-20/5 

Det er mildt sagt kaotisk på jobben akkurat nå, og dette passer dårlig med ditt behov for kontroll. Som alle jordtegn vil du ha oversikt over forventningene til deg og det som skjer rundt deg. Kvelden handler om å kose deg og slappe av med familien.

Tvillingene 21/5-20/6 

I dag er du litt nervøs og unngår alle former for konfrontasjoner. Dette betyr at du holder deg unna mennesker som du vet ofte uttrykker sine meninger uten å ta hensyn til andre. Denne dagen handler rett og slett om å unngå konflikter, enten det er på jobb eller hjemme.

Krepsen 21/6-22/7 

Du starter uken i en kreativ strøm der du griper sjansen til å uttrykke ideene dine for sjefen din. Det er så mye drivkraft i stjernetegnet ditt akkurat nå, det handler bare om å finne en utløp for den. En gammel konflikt mellom deg og en venn er i ferd med å blusse opp igjen.

Løven 23/7-22/8 

I dag er du splittet mellom ønsket om å kunne handle og en følelse som forteller deg at du burde ta det med ro og tenke litt før du gjør noe impulsivt. Vanligvis har Løven bare ett modus, og det er full fart fremover, men i dag påvirkes du av Vannmannen, noe som gjør deg litt mer ettertenksom.

Jomfruen 23/8-22/9 

Jomfruen pleier å være veldig nøye med rutiner og å gjøre ting på riktig måte, men i dag er det noe slurvete over stjernetegnet ditt som vanligvis ikke er der. Du gjør ting bakvendt og uten egentlig noen plan, noe som resulterer i en forvirrende dag. Kvelden byr på hyggelig selskap.

Vekten 23/9-22/10 

I dag er det mange ideer i horoskopet ditt, og mange av dem handler om arbeidet ditt eller en hobby. Du er uvanlig kreativ, og du tør å utforske nye veier. Du imponerer en person som blir inspirert av din herlige energi og din evne til å få alle til å føle seg bra.

Skorpionen 23/10-21/11 

På mandagen er du glad og sosial. Du kan få en ny medarbeider, og du får vedkommende til å trives virkelig godt. Det er mye sjarm i stjernetegnet ditt, og når du anstrenger deg, er du uimotståelig. Kvelden handler om å bevege seg og finne ny inspirasjon.

Skytten 22/11-21/12 

Du har en kollega som kan være litt irritabel, og det plager deg. Til ditt forsvar har du aldri satt deg inn i hvorfor denne personen er som vedkommende er. Du har dømt personen på forhånd, noe som er synd fordi dere faktisk kunne ha blitt gode venner.

Steinbukken 22/12-19/1 

Det blir en mandag der du kan slappe av og gjøre ting som gjør deg glad, som å skape orden rundt deg, jobbe fysisk eller trene. Dagen handler først og fremst om å jobbe mye på egen hånd, noe du setter pris på. Du har ingen problemer med å være sosial i pausene, men når du jobber, foretrekker du ensomhet.

Vannmannen 20/1-18/2 

Du har vært borte fra hverdagen en stund, enten på grunn av ferie eller reiser med jobben. Nå kommer du tilbake til hverdagen, og du synes det er ganske behagelig å jobbe uten å måtte tenke så mye. Kvelden handler om trening og å tilbringe tid med familien.

Fiskene 19/2-20/3 

På mandagen bobler du over av kreative ideer på jobben. Du har hentet inspirasjon i løpet av helgen, og i dag er du ivrig etter å dele tankene dine med de nærmeste kollegene. Kvelden dreier seg om vennskap og å styrke vennskapsbånd.

Powered by Labrador CMS