horoskop

Dagens horoskop: Mandag 27. mars

Slik blir din mandag.

Publisert

Væren 21/3-19/4

Mandagen blir hyggelig og sosial, men ikke særlig produktiv. Du prøver å få et bra arbeidstempo, men du ender opp med å stå sammen med en kollega og småprate i stedet. Selv kvelden ser sosial ut, da er det venner eller familie som gjelder.

Tyren 20/4-20/5

Du er verbal og sjarmerende denne mandagen. Selv om du ikke er like energisk som du skulle ønske, fortryller du de rundt deg med din varme og din fantastiske humor. Kvelden handler om å ta fatt på et prosjekt i hjemmet som har blitt liggende for lenge.

Tvillingene 21/5-6/20

Du har en evne til å få gjennom alt som krever verbal overtalelse i dag. Du uttrykker deg godt og du argumenterer bort ethvert motangrep uten problem. Dette er en god dag for å inngå en avtale eller gjøre forretninger. Kvelden er handler om spørsmål av noe slag.

Krepsen 21/6-22/7

Mandagen handler om å uttrykke seg tydelig og unngå vage formuleringer fordi det vil føre til bortkastende misforståelser. Det er ikke sikkert du får frem budskapet ditt muntlig, så prøv å skrive det ned i stedet – det blir mer strukturert.

Løven 23/7-22/8

På mandag er tempoet høyt og risikoen er at du blir så stresset at du slenger ut noe til en kollega som du egentlig ikke mener. Her gjelder det å kunne bite i det sure eplet og be om unnskyldning. Det er tross alt du som har gjort feilen fra begynnelsen. Kvelden blir roligere.

Jomfruen 23/8-9/22

Mandagen blir ganske rotete. Du har en klar plan for hva du vil gjøre med denne dagen allerede fra morgenen av, men så skjer det ting som roter det til for deg. Her er det viktig å tørre å stole på magefølelsen, selv om den går imot din logikk.

Vekten 23/9-22/10

I dag er du veldig drømmende. Du er overalt, bortsett fra her og nå. En kollega blir veldig irritert på deg fordi de synes det er vanskelig å holde på oppmerksomheten din en stund. I løpet av ettermiddagen gir du rom til din mer kreativ side.

Skorpionen 23/10-21/11

I dag kan du være litt uklar når du instruerer folk eller prøver å formidle en idé du har. Du synes det er vanskelig å sette ord på det du føler akkurat nå, og det har å gjøre med at månen er i fiskene. Kvelden handler om å gi opp noe du ikke har tid til.

Skytten 22/11-21/12

Du har store visjoner i dag, men du har vanskelig for å implementere dem når det kommer til stykket. Akkurat nå jobber du ikke så godt med hendene, da det meste du tar for deg blir mer klønete enn vanlig og det skaper irritasjon. Ha fokus på din styrke i stedet for din svakhet.

Steinbukken 22/12-19/1

I løpet av mandagen samler du tankene dine for å rette energien videre. Denne dagen handler mer om å legge planer enn om å prestere. Det blir en god, men samtidig krevende start på uken. En tekstmelding fra en venn gjør deg både glad og rørt.

Vannmannen 20/1-18/2

I dag er du på ukjent territorium, så mye av denne dagen brukes på å orienter deg og lage en plan for uken. Heldigvis er vannmannen vanligvis ganske fleksibel og har lett for å tilpasse seg. Kvelden handler om familien og gode nyheter.

Fiskene 19/2-20/3

I dag er det viktig for deg å formidle tankene dine verbalt. Merkur gjør veldig pratsom og lett å ha med å gjøre. Dagen passer godt til møter og å diskutere teoretisk arbeid. Unngå oppgaver som er vanskelige eller krever en praktisk løsning denne mandagen.

Powered by Labrador CMS