horoskop

Dagens horoskop: Mandag 27. mai

Slik blir din mandag.

Publisert

Væren 21/3-19/4 

I dag gjør du ting på din egen måte, og du bryr deg ikke om hva andre synes og mener. Du har en visjon som du vil følge, og du vet at det til slutt blir veldig bra, med litt tålmodighet. En kollega kan bli litt irritert over at du handler så selvstendig.

Tyren 20/4-20/5 

Helgen har gitt deg mye energi, og det merkes ikke minst på ditt gode humør i dag. Det er en positiv ånd hos deg som gjør at du får med deg alle i omgivelsene dine på planene dine. Du er flink til å drive prosjekter fremover, og det merkes spesielt i arbeidet ditt.

Tvillingene 21/5-20/6 

Det finnes en relasjon i livet ditt som i det siste har blitt nærmest drenerende. Verken du eller den andre personen gir hverandre positiv energi, snarere tvert imot. Kanskje er det på tide å faktisk kutte båndene til denne typen relasjoner.

Krepsen 21/6-22/7 

Det kommer mye luft inn i tegnet ditt denne mandagen, og det gjør at du tenker mer visjonært enn praktisk. Du har store planer og en hel del sprø ideer, men det er denne typen tenkning som kan drive deg fremover. Ikke vær redd for å gå ut av komfortsonen din.

Løven 23/7-22/8 

Denne mandagen er det to krefter som jobber mot hverandre i horoskopet ditt. Ilden i deg driver ambisjonene dine og får deg til å ville starte nye prosjekter, mens Luften i tegnet ditt gjør at du mister fokus og flakser rundt i tankene dine. Selv om du har ideer, klarer du ikke å gjennomføre dem.

Jomfruen 23/8-22/9 

Det er en hel del dagdrømmer i tegnet ditt denne mandagen. Mye handler om fremtiden, men det kan også være at du er forelsket. Når Jomfruen er forelsket, slipper hen all logikk og pragmatisk tenkning og gir seg hen helt og fullt.

Vekten 23/9-22/10 

Du våkner på feil side denne mandagen, og det kommer til å prege hele dagen. Prøv å tenke praktisk og ikke irritere andre personer. Hvis du fokuserer på hva du skal gjøre og ikke på hva kollegene dine gjør, vil det bli enklere for deg.

Skorpionen 23/10-21/11 

I dag er det nesten ingen vilje i horoskopet ditt. Den ildfulle Skorpionen er erstattet av en trøtt skapning som helst vil krype tilbake i sengen. Lytt til kroppen din og unngå stressende situasjoner i dag. Du trenger muligheten til å samle energi.

Skytten 22/11-21/12 

I dag prøver du å planlegge hele sommeren, og det kan ta sin tid. Du er egentlig ikke særlig begeistret for å lage langsiktige planer siden du foretrekker å leve i nuet, men noen ganger må man tenke fremover, og det gjør du i dag. Kvelden handler om et løfte du har gitt en venn.

Steinbukken 22/12-19/1 

I dag er du fri til å gjøre litt som du vil, og det er en følelse du virkelig nyter. Steinbukken liker å planlegge fremover, så store deler av denne dagen går til å sjekke ut kurs du vil ta, nye jobber eller kanskje en ny bolig. Mye handler om å drømme om fremtiden.

Vannmannen 20/1-18/2 

Du har et prosjekt som du har investert mye tid i, og i dag handler det mye om finansiering og penger generelt. Er det et privat prosjekt, kan du være litt gnien i dine beregninger bare for å være på den sikre siden. Handler det derimot om jobben din, er du litt mer frikostig.

Fiskene 19/2-20/3 

Etter en lang periode med mye stress på jobben, begynner trettheten å ta over. I dag skal du være snill mot deg selv og ikke gjøre mer enn du må. Du blir ufokusert når du er så trøtt, og da er risikoen for feil ganske stor. På kvelden møter du en person som inspirerer deg.

Powered by Labrador CMS