horoskop

Dagens horoskop: Mandag 26. juni

Slik blir din mandag.

Publisert

Væren 21/3-19/4 

Mandagen blir en lugn dag. Du er fortsatt litt søvnig etter helgen, og du sliter med å komme i gang med arbeidet ditt. Hvis du har fri, gjør du så lite som mulig. Denne dagen fokuserer på restitusjon og å finne en indre balanse.

Tyren 20/4-20/5 

Hvis du jobber i dag, er det mange baller i luften. Du må være i stand til å multitaske, ha et høyt tempo samtidig som du skal lære bort og være lydhør overfor kollegene dine. Det blir en interessant dag som byr på en del intriger.

Tvillingene 21/5-20/6 

I dag er du rask til å ta beslutninger, og det må du være, ellers kan noen muligheter forsvinne. Du påvirkes av Vekten i dag, så pass på så du ikke plutselig begynner å nøle. Når du har bestemt deg, stå ved det. Kvelden handler om dårlig timing.

Krepsen 21/6-22/7 

På mandagen prøver du å fokusere på familien. Det er mange saker som trenger å bli diskutert hjemme. Hvis du ikke har familie i nærheten, fungerer vennene dine som en. I løpet av denne dagen tar du noen viktige beslutninger.

Løven 23/7-22/8 

På mandagen føler du deg litt usikker. Det er mye som må bestemmes denne dagen, men du ønsker ikke å ta noen beslutninger før du føler at du har all informasjon. I løpet av dagen kommer en sjef med noen gode tips. Kvelden blir koselig, men litt for sen.

Jomfruen 23/8-22/9

Denne mandagen viser du virkelig dine egenskaper som megler og fredsmekler. Det er ingen som kan være så overbevisende som deg når det gjelder å få to personer til å bli enige, selv etter en langvarig konflikt.

Vekten 23/9-22/10 

Du påvirkes av en dobbel vekt akkurat nå, både i Solen og Månen. Denne innflytelsen kan gjøre deg ganske usikker, så unngå å ta altfor avgjørende beslutninger i dag. Det er en stor risiko for at du vil angre ganske raskt. Kvelden byr på en herlig familiemiddag.

Skorpionen 23/10-21/11 

På mandagen kommer det en usikkerhet inn i tegnet ditt. Det som tidligere var klart, føles nå litt mer usikkert. Mye handler om at du for øyeblikket ikke er klar til å ta visse beslutninger, du trenger mer tid til å tenke over hva du vil.

Skytten 22/11-21/12 

Mandagen føles bra fordi den både er rolig og går fort samtidig. Du kan planlegge dagen litt som du ønsker, og det passer den frihetssøkende Skytten godt. I dag kan du få opplære en ny kollega, og da må du finne fram den lille tålmodigheten du har.

Steinbukken 22/12-19/1 

Du står overfor et valg som kan handle om karrieren din, arbeidet ditt eller til og med studier. Du tenker mye denne mandagen, kanskje spesielt på hvordan du kan ta opp saken med sjefen din uten å forårsake irritasjon eller frustrasjon hos vedkommende.

Vannmannen 20/1-18/2 

På mandagen omgås du kolleger eller venner som du ikke har sett på en stund. Denne dagen handler om å fortelle om det som har skjedd i det siste, men også om å planlegge fremover og oppsummere det som har vært bra og dårlig. Det blir en intens dag.

Fiskene 19/2-20/3 

I løpet av mandagen er du ganske alene, og det gjør at du kan planlegge dagen eller arbeidet ditt etter eget ønske. Selv om denne typen frihet noen ganger kan være negativ, synes du det er deilig å ha kontroll over tiden din. Risikoen er bare at du blir litt ineffektiv nå som du ikke føler noe press.

Powered by Labrador CMS