horoskop

Dagens horoskop: Mandag 26. februar

Slik blir din mandag.

Publisert

Væren 21/3-19/4 

Du våkner på mandag og føler deg uvanlig harmonisk. Det er ingen stress eller hastverk i dag, selv om du har mye å gjøre. I stedet ønsker du å gjennomføre hver oppgave nøye, uten å slurve, noe som er ganske uvanlig for deg. Kvelden handler om en venn og aktivitet.

Tyren 20/4-20/5 

Mandagen blir en ganske rolig dag, og du kan benytte anledningen til å ta fatt på en mengde mindre oppgaver som du har utsatt. Du blir veldig fornøyd med deg selv når du klarer å redusere din "må gjøre"-liste til et minimum. Kvelden blir interessant og lovende.

Tvillingene 21/5-20/6 

Det er mye uro og rastløshet i horoskopet ditt både på mandag og tirsdag. Du venter på en beslutning av noe slag og kan ikke gjøre noe for øyeblikket for å forandre eller påvirke det. Tvillingene misliker virkelig følelsen av maktesløshet. Kvelden blir interessant og byr på en ny opplevelse.

Krepsen 21/6-22/7 

Det er sjelden at Krepsen ikke har lyst til å gjøre visse ting. Vanligvis er du en person som bare handler, uten å overtenke situasjonen. I dag er det motsatt. Du motsetter deg når det gjelder visse typer arbeidsoppgaver eller husarbeid.

Løven 23/7-22/8 

Det er noen i nærheten av deg som ikke har det topp, det kan handle om fysiske problemer eller at vedkommende bare er deprimert. I dag prøver du å aktivere denne personen slik at han eller hun glemmer bekymringene sine for en stund. Løven er flink til å få i gang selv de mest motvillige personene.

Jomfruen 23/8-22/9 

Det er en ny relasjon i livet ditt. Det kan være en begynnende romanse, men det kan også handle om vennskap eller partnerskap. Alt har føltes så bra frem til nå, men den siste dagen har denne personen sagt og gjort ting som får deg til å tvile på forholdet deres.

Vekten 23/9-22/10 

På mandag går månen inn i ditt eget tegn, noe som gir deg en god start på uken. Når det er dobbel energi, pleier du å være mer harmonisk og glad enn ellers. I dag kan en sjef utfordre måten du tenker på et problem. Prøv å være åpen for en ny synsvinkel.

Skorpionen 23/10-21/11 

Du er en person som sjelden angrer på valgene du har tatt, men i dag kan innflytelsen fra den vaklende Vekten få deg til å sette spørsmålstegn ved akkurat det valget du nylig har tatt. Egentlig vet du at du har gjort det rette med tanke på forutsetningene dine, men likevel tviler du.

Skytten 22/11-21/12 

I dag tenker du mye på en beslutning som du er i ferd med å ta. Du vet nesten hva du vil gjøre, men likevel nøler du. Husk at du påvirkes av Vekten, som er en mester i å være ubesluttsom, så det kan være vanskelig å ta denne beslutningen i løpet av de neste dagene.

Steinbukken 22/12-19/1 

Du får en uvanlig god start på uken. Med månen i Vektens tegn, er det en harmoni, glede og energi som får deg til å ta dagens utfordringer med en herlig nysgjerrighet. I dag er du sosial og utadvendt. Du snakker ivrig både med kolleger og folk du ikke kjenner så godt.

Vannmannen 20/1-18/2 

Du har planlagt en reise, enten med jobben eller privat, men det ser ut til å støte på problemer, så du må enten utsette den eller avlyse den helt. På en måte er det bra, for akkurat denne reisen kommer helt feil i tiden, og nå får du muligheten til å utsette den til en mer passende anledning.

Fiskene 19/2-20/3 

Selv om Fiskene vanligvis ikke lar seg lure så lett, har de siste tiders forretninger ikke gått som ønsket, og det har gjort deg ekstra mistenksom. I dag er du veldig avventende når en kollega promoterer noe som århundrets avtale. Du vil se tall og fakta før du engang uttaler deg.

Powered by Labrador CMS