horoskop

Dagens horoskop: Mandag 25. mars

Slik blir din mandag.

Publisert

Væren 21/3-19/4 

Du har vanskelig for å ta valg i dag. Månen i kombinasjon med Vekten skaper ekstra usikkerhet hos deg, og det gjør det ikke akkurat lettere når du står overfor visse økonomiske avgjørelser. Det er bare å innse at uansett hva du velger i dag, vil du angre på det.

Tyren 20/4-20/5 

Du er ute og utforsker så mye som mulig i dag. Nye omgivelser gir deg inspirasjon og gjør deg glad. Akkurat nå nyter du å ta en dag om gangen og å ikke gruble så mye, verken fremover eller bakover. Det blir en herlig og kreativ dag.

Tvillingene 21/5-20/6 

Det er både fullmåne og måneformørkelse denne mandagen. Du får energi av månen slik at du kan ta et ganske stort valg, men deretter begynner du å nøle. Du føler deg usikker på hvilken vei du vil gå, og det kan bety at du rett og slett utsetter beslutningen din.

Krepsen 21/6-22/7 

Det er fullmåne kombinert med måneformørkelse, noe som påvirker deg dramatisk. Deler av dagen kan det være som om du ikke engang kjenner deg selv igjen. Du svinger mye i humøret akkurat nå, og du opplever at du ikke har kontroll over følelsene dine.

Løven 23/7-22/8 

I dag føler du deg stresset uten å vite hvorfor. Det er en rastløshet i horoskopet ditt som gjør det vanskelig for deg å sitte stille. Hvis du kan jobbe fysisk, vil det bidra til å dempe litt av uroen. Du har en ganske stor beslutning hengende over deg, og det påvirker deg på et ubevisst plan.

Jomfruen 23/8-22/9 

Denne dagen handler om kontraster, formørkelsen får deg til å tenke negativt om deg selv mens fullmånen øker selvtilliten din. Dette gjør at du svinger mye i hva du tror du klarer. Du går fra usikkerhet til målbevissthet og tilbake til å vakle igjen.

Vekten 23/9-22/10 

Du hater krangler og konflikter, men måneformørkelsen fjerner noe av din konfliktsky side og får deg til å si ifra på skarpen hjemme. Dette kan resultere i ganske skarpe diskusjoner. Samtidig som det er kjedelig med uenighet, er det bra at du står opp for deg selv.

Skorpionen 23/10-21/11 

Denne dagen forsterker følelsene du går inn i den med. Hvis du er glad og positiv fra begynnelsen av, kan det bli en virkelig drømmedag. Er du sur og gretten om morgenen, bør du sette opp en advarselsskilt om at folk bør holde seg unna deg.

Skytten 22/11-21/12 

Du pleier å oppleve fullmånen som ganske slitsom, men i dag dempes effekten av måneformørkelsen. Når månen er skjult, avtar konflikten mellom ild og vann. Selv om du fremdeles kjenner virkningen av månen, lykkes du med å snu den slik at det til slutt blir en virkelig god dag.

Steinbukken 22/12-19/1 

Fullmånen setter deg i en herlig drømmeaktig tilstand. Som de fleste jordtegn er Steinbukken vanligvis ganske pragmatisk, men i dag lar du deg rive med både av dine egne følelser og den herlige stemningen rundt deg. I dag åpner du deg på en helt ny måte.

Vannmannen 20/1-18/2 

Starten på uken blir økonomisk gunstig. Månen gir deg en masse herlig energi mens formørkelsen hindrer deg fra å bli altfor impulsiv. Du har lett for å ta dårlige beslutninger akkurat under fullmånen, men i dag dempes den impulsen av at det også er en måneformørkelse.

Fiskene 19/2-20/3 

I dag er det fullmåne, og det pleier å være din beste tid, men det faktum at månen blir formørket holder tilbake deler av energien. Du føler deg litt skuffet over at du ikke blir like levende og positiv som du pleier under fullmånen. Kvelden handler om en venn som har problemer.

Powered by Labrador CMS